2777
2789
عنوان

تربیت بچه

291 بازدید | 31 پست

خانما کیا در تربیت بچه شون موفق بوده.چطور بچه مو تربیت کنم ..این چندروز خیلی پر هیجان شده خیلی بریز بپاش میکنه هر جا رو تمیز کنم تا برم یه کار بعدی رو انجام بدم میبینم دوباره خرابکاری کرده کارم فقط گریه س .دلم نمیاد بزنمش  😭نمیدونم چکار کنم راهنماییم کنید

سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم   

خب بریزه 

بچس 

تاحالا دیدی ادم بزرگ اینکارو کنه؟

بچس

بعضی بچه ها شیطون تر هستن

من خودم تو دل خودم برای خودم بخاطر خودم بخاطر حس خوبی ک دارم دوستت دارم 🫠د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نکنه دست روش بلند کنی ها خدا رو خوش نمیاد بچه همینه گلم مخصوصا اگه ۱تا۲ساله طبیعیه

چندتا کانال تربیت پروری عضو شو چندتا کتاب آموزشی بگیر بخون به درد میخوره 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

یه جوری میگی دلم نمیاد بزنمش انگار باید بزنیش انگار راهش همینه معلومه که نباید بزنی علاوه بر درد جسم آسیب روحی هم به بچه بزنی😑

راجب تربیت بچه هم به نظرم باید از قبل به دنیا اومدنش مطالعه و یادگیری رو شروع میکردی الانم برو راجبش چهارتا کتاب درست و حسابی بخون

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
نکنه دست روش بلند کنی ها خدا رو خوش نمیاد بچه همینه گلم مخصوصا اگه ۱تا۲ساله طبیعیه چندتا کانال تربی ...

کآنال ازکجا پیدا کنم کدوم برنامه.بخدا خیلی خسته م

سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم   

ولش کن ریلکس باش 

منم همینه وضعم عقط سعی میکنم کارای اصلی مثل ،ظرف شستن و جارو انجام بدم سر وقت  ،که یکی سر زده اومد سریع اسباب بازارو فقط جمع کنم 

کلا بخوای چیزی بگی بد تر میشه

ریخت و پاش بچه چه ربطی به تربیت داره

اگر بچه های منو ببینی چقدر میریزن،  البته من تذکر میدم و ازشون کار میکشم ولی کتک رو که جدی نگفتی؟؟ 

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

یه چی بمن بگو کلی دخترمو کتک زدم هیچ حرفمو گوش نمیده😭

خب بذار من بهت بگم بازم بزنی گوشی نمیده که هیچی آسیب روحی هم میبینه کاش پدر و مادرها یکم راجب تربیت بچه مطالعه کنن که همچین چیزایی رو نشنوم😑

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
خیلی خیلی ادم بدی هستی اگه قدرت داشتم هر پدرمادری که بچش رو کتک میزنه زندانی و شکنجه میکردم

بخدا خیلی اذیتم میکنه اصلا اصلا حرف گوش نمیده فقط باید کار خودشو انجام بده هر چیزی هم بخواد باید سریع فراهم بشه

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید