2777
2789
عنوان

تربیت بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 31 پست
کآنال ازکجا پیدا کنم کدوم برنامه.بخدا خیلی خسته م

یه کانال تو تلگرام بود نی نی پرارین نمیدونم هست یه نه خیلی خوب بود

کتاب هم والدین مسئول فرزندان مسئول بود اگه اشتباه اسمشو نگفته باشم از دوستان هم بپرس من بچه هام بزرگن دیگه اسم کتاب های که میخوندم یادم نیست

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
ریخت و پاش بچه چه ربطی به تربیت داره اگر بچه های منو ببینی چقدر میریزن،  البته من تذکر میدم و ...

نه کتک نمیزنم خود پسرم لاغره میترسم چیزیش بشه  فقط دوست دارم یکم هیجانش فروکش کنه

سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بخدا خیلی اذیتم میکنه اصلا اصلا حرف گوش نمیده فقط باید کار خودشو انجام بده هر چیزی هم بخواد باید سری ...

اهان پس اگه تو هم حرف شوهرتو گوش ندادی حقته که کتکت بزنه

واثعا ادمای بیرحمی هستین که بچه رو کتک میزنین

امیدوارم یجوری تاوان این کارتون رو پس بدین

اره متاسفانه چی بگم خیلی کم اوردم

دیگه این راهو نرو به نتیجه نمیرسی که هیچ به بچه‌ات هم آسیب میزنی برو مطالعه کن ببین راه درستش چیه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بخدا خیلی اذیتم میکنه اصلا اصلا حرف گوش نمیده فقط باید کار خودشو انجام بده هر چیزی هم بخواد باید سری ...

عزیزم با زدن بچه رو جری تر میکنی تحمل کن خواسته ی نامعقولش رو انجام نده با دلیل بهش بگو و سر حرفت بمون گریه ام کرد توجه نکن بهتر از زدنه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
عزیزم با زدن بچه رو جری تر میکنی تحمل کن خواسته ی نامعقولش رو انجام نده با دلیل بهش بگو و سر حرفت بم ...

میدونی اینقدر بهم گیر میده واذیت میکنه مجبورم میکنه ک خاسته ای نه گفتم رو انجام بدم

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید