sisiseti مدیر استارتر عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 4201 عنوان رشد قد 82 بازدید | 6 پست سلام دوستانمن قدم ۱۶۴ حدودا۱۸ سالمهدوست دارم بلند تر بشم 🤦🥺امکانش هست بازم رشد کنم ؟؟ وقتی برید موی تو را خنجر عرب در تار و پود قالی کاشان کشیدمت 1402/11/29 | 22:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
abbashahhah عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 1418 کششی و ورزش غاری که از ورود به آن ترس داری ، حاوی همان گنجی است که به دنبال آن هستی
lisakooki عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 679 نه ممکن نیست شاید در حد ۱ الی ۳ سانت با اصلاح گودی کمر اینا وقتی از زندگی کسی خبر ندارین به راحتی قضاوتش نکنین . ۱۹ سالمه به زور خانواده تجربی برداشتم پشت کنکورم
sisiseti مدیر استارتر عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 4201 نه ممکن نیست شاید در حد ۱ الی ۳ سانت با اصلاح گودی کمر اینا سه بشه بازم خوبهاصلاح گودی کمر چیه؟ وقتی برید موی تو را خنجر عرب در تار و پود قالی کاشان کشیدمت
lisakooki عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 679 سه بشه بازم خوبه اصلاح گودی کمر چیه؟ گودی کمر یعنی اینکه ستون فقرات به سمت شکمت گود شده (به سمت داخل بدن)یا مثلا گوز پشت هم میشه یعنی ستون فقرات پشتت به سمت بیرون گود شده یا گوز گردن پاهای پرانتزی و ضربدری اینارو اگر اصلاح کنی تا ۵ سانت اوکی میشه وقتی از زندگی کسی خبر ندارین به راحتی قضاوتش نکنین . ۱۹ سالمه به زور خانواده تجربی برداشتم پشت کنکورم
sisiseti مدیر استارتر عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 4201 گودی کمر یعنی اینکه ستون فقرات به سمت شکمت گود شده (به سمت داخل بدن) یا مثلا گوز پشت هم میشه یعنی س ... ممنونم عزیزمم وقتی برید موی تو را خنجر عرب در تار و پود قالی کاشان کشیدمت
lisakooki عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 679 ممنونم عزیزمم خواهش میکنم وقتی از زندگی کسی خبر ندارین به راحتی قضاوتش نکنین . ۱۹ سالمه به زور خانواده تجربی برداشتم پشت کنکورم