2777
2789
عنوان

Ex💔اکس

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 45 پست
واقعادل کندم ازش چون درجواب کارایی براش کردم این حقم نبود نه زشت بودم نه اخلاقم بدبود ولی اون مریض ...

خیلی تلاش میکنم مثل شما باشم 

ولی خیلی سخته واسم:/ 

کاربر آقا 🌚 18 ساله 🗿... دم دنیا گرم!! تا حالاش حال داده... ب من و دوروبریامم دوتا باااال داده..:(( ارادت ی شهر باهامه چراغ خاموش 🌚🖤 
خیلی تلاش میکنم مثل شما باشم  ولی خیلی سخته واسم:/

من جونموهم براش میدادم

ولی تواینستادیدم ازم خیانت کرد

درصورتی که من نه زشت بودم نه بداخلاق

همیشه یاگوشیش نمیاوردیاوقتیم میاوردمیگفت گوشیوول کن 

منم ریزبین وکنجکاورفتم توگوشیش تا اینستارومخفی کرده رفتم نگاه کردم تابادختراداره لاس میزنه جلوخانوادم بهش گفتم گمشوبیرون فرداش وسایلشودادم داداشم براش برد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من جونموهم براش میدادم ولی تواینستادیدم ازم خیانت کرد درصورتی که من نه زشت بودم نه بداخلاق همیشه ...

بعضیا ذاتشون خرابه:/ خوب شده زودتر فهمیدین:( 

کاربر آقا 🌚 18 ساله 🗿... دم دنیا گرم!! تا حالاش حال داده... ب من و دوروبریامم دوتا باااال داده..:(( ارادت ی شهر باهامه چراغ خاموش 🌚🖤 
شانس اینه که زودادم بفهمه طرف مقابلش کیه وچیه زودخودشونجات بده

هعی 💔 نمیدونم چی بگم:( میان تو زندگی گند میزنن و میرن..:///// 

کاش هیچوقت ادمی که قسمتت نیست سر راهت قرارنگیره

اینجوری نیست:/ کلا عاشق کسایی میشیم که میدونم خیلی سخت میشه بهش رسید:)) آخرشم نمیرسیم- 

کاش ادم همون موقعه همه چیوتموم کنه تابعدش اذیت نشه

هوم 

غیر ممکنه 💨💔 

اینجوری نیست:/ کلا عاشق کسایی میشیم که میدونم خیلی سخت میشه بهش رسید:)) آخرشم نمیرسیم- 

میدونی چیه بعضیامیدونن بهم نمیرسن وبدردهم نمیخورن دیگه نمیدونم چرابازباهم دیگه تورابطه میمونن🤕🤕

میدونی چیه بعضیامیدونن بهم نمیرسن وبدردهم نمیخورن دیگه نمیدونم چرابازباهم دیگه تورابطه میمونن🤕🤕

میدونن ی بازیه و تهش میبازن.. ولی ادامه میدن تا باخت کااامل:( منطق عقل و دل خیلی فرق داره

میدونن ی بازیه و تهش میبازن.. ولی ادامه میدن تا باخت کااامل:( منطق عقل و دل خیلی فرق داره

بعدجالب اینجاس میگن افسرده شدیم نمیدونم عصبی شدیم توکه میدونستی باهاش به نتیجه ای نمیرسی دیگه چرابازادامه میدی فقط دلشون میخوادخودشونواذیت کنن 

بعدجالب اینجاس میگن افسرده شدیم نمیدونم عصبی شدیم توکه میدونستی باهاش به نتیجه ای نمیرسی دیگه چراباز ...

اوهوم

خب کسی نمیتونه جلو خودشو بگیره....:( خیلی سخته؛