کاربر31سابقم مدیر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 191 عنوان Ex💔اکس | مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 45 پست بچها اگع اکس و عشق اولتونو با کسی ببینید چ حالی میشین؟کسی ک قبلااا فقط عاشق تو بود اماالان.....فقط سواله واسه درد دل....واسه من اتفاق نیفتاده خخخخ 1402/11/29 | 21:48 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلللنمک عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 17205 واسم مهم نیستچیزیه که تموم شده ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
زندگی_جونم عضویت: 1402/03/22 تعداد پست: 1378 هیچییییی عین خیالمم نیس اصلامهم نیس ولی چ بخوایم چ نخواهیم حالمون بد میشه 💔 کاربر آقا 🌚 18 ساله 🗿... دم دنیا گرم!! تا حالاش حال داده... ب من و دوروبریامم دوتا باااال داده..:(( ارادت ی شهر باهامه چراغ خاموش 🌚🖤
کاربر31سابقم مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 191 قطعا ناراحت میشم حتی اگه دوسش نداشته باشم روحم این حق رو داره ک بخاطر خاطرات و یا دوست ... چقد حرف دل من بود
لیلیانا_ عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 2990 میفهمم که قبلا هم عاشقم نبوده ناراحت میشم اما ازش عبور میکنم برای همیشه یه حسی مثل خوندن ”بوف کور” برای اولین بار تو هوای ابری …
کاربر31سابقم مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 191 خوشحال مبشم چون باکسی دیگه خوشه ازدواج کردین؟
naaafise عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 برای من اتفاق افتاد باهم نبودن کدیده باشم ولس خیانت کرد ویساشوشندیم حسیه ک راه میری ولی روی هوا نفس میکشی ولی سخت...حس عجیب وغیرقابل تحمل....هرچند عسن سگ پشیمون شد برگشت...ولی شکوند منو اماا فکرمیکردم بمیرم ولی زندم ...ولی جون کندم تاگذشت خیابونارو راه میرفتم زااااار میزدم واهنگ شب اخر حامیم وگوش میکردم... روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
کاربر31سابقم مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 191 کسی ک تموم شده تموم شده اینو بفهمید عزیزم بعضی وقتا دل حرف عاقلانه سرش نمیشهاینو شما بفهم
حساام عضویت: 1399/04/18 تعداد پست: 4717 ولی چ بخوایم چ نخواهیم حالمون بد میشه 💔 نه والانامزد داشتم تمام زندگیم بودبخاطرخیانتش ولش کردم هرچی گفت اشتباه میکنی نمیدونم اشتباه کردم ولی قبول نکردم چون با چشم خودم دیدم الان باخواهرش درارتباطم گفت میخوادبادخترخالم ازدواج کنه عینننن خیالمممم نبودتاحالاباهم دیگه هم دیدمشونالان متاهلم ولی مجردی هم دیدمش ولی اصلاااا دلم براش نلرزید
shariar137 عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 301 ازدواج کردین؟ خیر چون کسی نیومده تو زندگیم اومده ها ولی الان ازدواج کرده ی حس ششمی مغرور وشوخ و مستر قهوه ایران
زندگی_جونم عضویت: 1402/03/22 تعداد پست: 1378 از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سرنگران ما گذشتیم و گذشت آنچه ... خوب بود 🤙😌 ولی خیلی سخته.... 💔💔 کاربر آقا 🌚 18 ساله 🗿... دم دنیا گرم!! تا حالاش حال داده... ب من و دوروبریامم دوتا باااال داده..:(( ارادت ی شهر باهامه چراغ خاموش 🌚🖤
کاربر31سابقم مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 191 برای من اتفاق افتاد باهم نبودن کدیده باشم ولس خیانت کرد ویساشوشندیم حسیه ک راه میری ولی روی هوا نفس ... الان ازدواج کردین؟وقتی برگشت قبولش کردی؟چن وقت بعد برگشت
naaafise عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 الان ازدواج کردین؟ وقتی برگشت قبولش کردی؟ چن وقت بعد برگشت اومد خاستگاری هنوزم میاد ولی منوشکوندیک ماه بعد روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
زندگی_جونم عضویت: 1402/03/22 تعداد پست: 1378 نه والا نامزد داشتم تمام زندگیم بودبخاطرخیانتش ولش کردم هرچی گفت اشتباه میکنی نمیدونم اشتباه کردم و ... اینجوری خیلی خوبع..:/ خوشبحالتون 💔 کاربر آقا 🌚 18 ساله 🗿... دم دنیا گرم!! تا حالاش حال داده... ب من و دوروبریامم دوتا باااال داده..:(( ارادت ی شهر باهامه چراغ خاموش 🌚🖤
کاربر31سابقم مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 191 اومد خاستگاری هنوزم میاد ولی منوشکوند یک ماه بعد عزیزم قبولش کنبخدا بعدا حسرت میخوریبخدا من با جملاتت فهمیدم تا استخون بهش مبتلاییبفهم
حساام عضویت: 1399/04/18 تعداد پست: 4717 اینجوری خیلی خوبع..:/ خوشبحالتون 💔 واقعادل کندم ازشچون درجواب کارایی براش کردم این حقم نبودنه زشت بودم نه اخلاقم بدبود ولی اون مریض وهوس بازبودخیلی راحت ازش دل کندممن راحت دل میکنم چون براطرف همه کارمیکنم جونمم براش میدم ولی بخوادباهام بدتابکنه براهمیشه قیدشومیزنم