2777
2789
عنوان

مامانا میاین

64 بازدید | 13 پست

من پسرم ده ماهشه،حس میکنم هیچوقت دیگه رنگ ازادی رو نمیبینم اسیر خونه شدم

میشه از تجربیاتتون بگین دلگرم شم مثلا چندسالگی راحت نشستید غذا خوردید،چندسالگی راحت حموم رفتید،چندسالگی تونستید چندساعت راحت برید بیرون،برید باشگاه

اصلا چندسالگی بچتون رو با خیال راحت چندساعت تنها گذاشتید خونه؟

یه کم برام میگید ،خیلی داغونم

منم الان یه دختر 10ماهه دارم و مث خودت خونه نشین،پسربزرگم الان 6سالشه ولی خب مسوولیت و دغدغه مادری چیزیه ک دیگه تا آخر عمر باهات هست،حتی اگه بذاری بری بیرون دلت براش تنگ میشه و بدون بچت بهت خوش نمیگذره،ولی خب معمولا بچه ها از 4سالگی مستقل تر میشن و میتونی پیش کسی بذاری و برای خودت باشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم الان یه دختر 10ماهه دارم و مث خودت خونه نشین،پسربزرگم الان 6سالشه ولی خب مسوولیت و دغدغه مادری چ ...

عزیزم الان که پسرت ۶ سالشه چجوریه؟حرف گوش میده؟خیالت راحته که عقلش تا حدی میرسه که کارای خطرناک نکنه؟تو بچه داری کمک هست برات؟

عزیزم الان که پسرت ۶ سالشه چجوریه؟حرف گوش میده؟خیالت راحته که عقلش تا حدی میرسه که کارای خطرناک نکنه ...

شکر ،پسربچه ها کلن شیطونن،ولی پسر من مثلا بگم کاری کاز دستش بر بیاد انجام میده گاهی هم نه.خب هنوز بچن دنبال بازی و ریخت و پاش و...

عزیزم الان که پسرت ۶ سالشه چجوریه؟حرف گوش میده؟خیالت راحته که عقلش تا حدی میرسه که کارای خطرناک نکنه ...

گلم منم چندتا سوال داشتم ازتون،چون بچه هامون هم سنن،الان پسرتون تقلید دس دسی و بای بای انجام میده؟؟صداش میزنید اسمش را میشناسه ،برمیگرده؟؟

گلم منم چندتا سوال داشتم ازتون،چون بچه هامون هم سنن،الان پسرتون تقلید دس دسی و بای بای انجام میده؟؟ص ...

اره عزیزم ،دس دسی رو تازه یاد گرفته،صداش میکنیم برمیگرده

کلا سعی میکنه تقلید کنه

چهار دست و پا میره،دندونم اره

نگران نباش،پسر من ده ماهشه دستشو میگیره اینور و اونور وایمیسه،دندون بالاو پایینم دراورده

درحالی که بچه دوستم تو ده ماهگی راه میرفت ولی دندون درنیاورده بود

یا بچه یکی دیگه ۱۴ ماهش بود هنوز مانان و بابا هم نمیگفت ،هنوز چهار دست و پا بود

بچه ها خیلی متفاوتن،نگران نباش