2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هستم ولی ترم اولیم شاید خیلی نتونم بهت کمک کنم..

اع اشکال نداره😁 میگم دلیلت برای اینکه این رشته رو به چزشکی ترجیح دادی فقط علاقه بود یا دلیلی دیگه هم داشتی؟

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇 sara

از زندگیش راضی هست؟؟یه نفر اینجا میگفت خوشم نمیاد زندگیم خیلی یکنواخته و ...

بله راضی هست 

خانواده مایه داری داره 

و تنها دغدغه اش درس و تفریح هست

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
اع اشکال نداره😁 میگم دلیلت برای اینکه این رشته رو به چزشکی ترجیح دادی فقط علاقه بود یا دلیلی دیگه ه ...

والا دلیل اصلیم این بود که تو اطرافیانم دانشجوی پزشکی یا پزشک زیاد بود معمولا همشون از سختی کار و شیفتای طولانی و فضای استرسی میگفتن جدا از اون گفتن که خیلی طول میکشه به عنوان یه پزشک خوب داخل بیمارستانا بشناسنت تا اوایل کارم درامد انچنانی نداری البته که علاقه خودمم به دندونپزشکی بی تاثیر نبود..

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

والا دلیل اصلیم این بود که تو اطرافیانم دانشجوی پزشکی یا پزشک زیاد بود معمولا همشون از سختی کار و شی ...

به نظرت میشه با ورزش پیشگیری جلوی گردن درد رو تو رشته ی دندونپزشکی گرفت؟؟ اخه یکی از مهایبش همین گردن درد و مچ درده🥲

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇 sara

به نظرت میشه با ورزش پیشگیری جلوی گردن درد رو تو رشته ی دندونپزشکی گرفت؟؟ اخه یکی از مهایبش همین گرد ...

منم درمورد این موضوع خیلی شنیدم فکر میکنم که بشه البته خب تجهیزات پزشکی این قابلیتو دارن که راحت ترشون کنی باعث جلوگیری و کاهش درد گردن بشن

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

2790
2778
2791
2779
2792