vestay مدیر استارتر عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 291 عنوان بچه های آموزگاری در چه حالید؟!😌😌 210 بازدید | 15 پست آقااااا تا کجا پیش رفتین؟تموم کردین درسا رومن عمومی و اختصاصی رو تموم کردماز فردا ، تخصصی(راهنما معلم) میخونمو چقدر بدم میاد از تخصصی خوندنشماها چی خوندین تا به امروزو بگین داوطلب کدوم شهر هستینمن خودم تهران و خدايى كه در اين نزديکيست...! 1402/11/29 | 19:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مشهدمیشینم عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 3396 منابع امسال رو میتونی دقیق بگی یا نه مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام
vestay مدیر استارتر عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 291 اختصاصی رو تو چند وقت و از چی خوندی تستم زدی؟ من 2روز بعد از انتشار دفترچه ،استارت زدمیک هفته اول فقط و فقط عمومی خوندمعمومی که تموم شد،تا همین امروز فقط اختصاصی خوندممن کتب مرجع میخونمو خودم خلاصه نویسی میکنمتخصصی هم از فردا و خدايى كه در اين نزديکيست...!
vestay مدیر استارتر عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 291 اختصاصی رو تو چند وقت و از چی خوندی تستم زدی؟ برای تست هم،فقط تست سنوات کار میکنمشما هم داوطلب ازمون اموزگاری هستین؟کدوم شهر؟اختصاصی/عمومی/تخصصی تموم کردین؟منبعتون چی هست و خدايى كه در اين نزديکيست...!
vestay مدیر استارتر عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 291 منابع امسال رو میتونی دقیق بگی یا نه برای اموزگاری؟چرا نتونم و خدايى كه در اين نزديکيست...!
مشهدمیشینم عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 3396 برای اموزگاری؟ چرا نتونم ممنونم بگومن 2سال پیش ثبت نام کردم ولی آزمون ندادم. میخوام بدونم امسال چیاست مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام
mikasa_momo عضویت: 1402/10/13 تعداد پست: 4272 برای تست هم،فقط تست سنوات کار میکنم شما هم داوطلب ازمون اموزگاری هستین؟ کدوم شهر؟ اختصاصی/عمومی/ت ... منم اختصاصی تموم و وسطای تخصصی ام.عمومی هم میخوام شروع کنم من شیرازم.تست سنوات چیه؟
vestay مدیر استارتر عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 291 منم اختصاصی تموم و وسطای تخصصی ام.عمومی هم میخوام شروع کنم من شیرازم.تست سنوات چیه؟ خوبه .افرینپر قدرت ادامه بدهتست سنوات=تست سال های قبل(که ازمون برگزار شده)من تست تالیفی نمیزنماختصاصی،کتاب مرجع خوندییا نکته و تستیا خلاصه های کانالهای ایتاو تلکرام و خدايى كه در اين نزديکيست...!
mikasa_momo عضویت: 1402/10/13 تعداد پست: 4272 خوبه .افرین پر قدرت ادامه بده تست سنوات=تست سال های قبل(که ازمون برگزار شده) من تست تالیفی نمیزنم ... منم مرجع خوندم اخه سوالات ازمون رو ندادن بیرون شما ازکجا پیدا کردی
vestay مدیر استارتر عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 291 منم مرجع خوندم اخه سوالات ازمون رو ندادن بیرون شما ازکجا پیدا کردی از کتابفروشی خریدماسم انتشارات و اینا ندارهفقط نوشته گروه مولفان و خدايى كه در اين نزديکيست...!
tara_2m عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 22243 من همزمان میخونم و فک کنم نرسم همه رو تموم کنم ...سنجش خیلی سخته و فنونم که بدتر زشتم غیر مرتبط برا همون سختمه 🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه 📢🟠🟡🔵
vestay مدیر استارتر عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 291 من همزمان میخونم و فک کنم نرسم همه رو تموم کنم ...سنجش خیلی سخته و فنونم که بدتر زشتم غیر مرت ... منم رشته ام غیر مرتبطه(کارشناسی حقوق)به خودت تلقین نکن که نمیرسیتایم استراحتت رو کم کنشبها دیرتر بخواباگه متاهلی و بچه کوچیک داری،بچه ات رو که خوابوندی،شبها تا صبح درس بخون و خدايى كه در اين نزديکيست...!
tara_2m عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 22243 منم رشته ام غیر مرتبطه(کارشناسی حقوق) به خودت تلقین نکن که نمیرسی تایم استراحتت رو کم کن شبها دیر ... روزی۶_۷ ساعت میخوابم ۱۲_۱۵ ساعت مطالعه رو دارم ولی سرعت خوندنم کمه 🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه 📢🟠🟡🔵
vestay مدیر استارتر عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 291 روزی۶_۷ ساعت میخوابم ۱۲_۱۵ ساعت مطالعه رو دارم ولی سرعت خوندنم کمه کتاب مرجع میخونی؟ و خدايى كه در اين نزديکيست...!