2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه بس . گفتم بپرسم یه وقت زیاد نگرفته باشه. چون من از رنگ چیزی نمیدونم ،ادم ساده ای هم هستم. الان ...

البته بستگی به اندازه موهات داره ...

حواست باشه آرایشگاه خوب بری ، موهاتو نسوزونه..

البته بستگی به اندازه موهات داره ... حواست باشه آرایشگاه خوب بری ، موهاتو نسوزونه..

امروز موهامو مش کردم .الان انگار یه کمی تغییر رنگ داده  با اینکه هنوز موهامو نشستم.. کلّا مش اینجوری رنگ بلافاصله رنگش کمی تغییر میکنه؟؟

چون من اولین باره دارم مش انجام میدم . نمیدونم چی به چیه.

امروز موهامو مش کردم .الان انگار یه کمی تغییر رنگ داده  با اینکه هنوز موهامو نشستم.. کلّا مش ای ...

عزیزم میشه ی عکس بزاری از موهات ببینم قشنگه منم خیلی دلم میخواد مش کنم ولی میترسم شوهرمم میگه ی رنگ ساده بگیر خودت رنگ کن موندم نمیدونم چکار کنم 

عزیزم میشه ی عکس بزاری از موهات ببینم قشنگه منم خیلی دلم میخواد مش کنم ولی میترسم شوهرمم میگه ی رنگ ...

منم دوسال پیش برا اولین بار مثلا رفتم رنگ بذارم ولی گفتم قهوه ای ساده بزاره . نمیدونستم خوب نمیشه. بعد اینکه کذاشت .، دیدم عین پیرزنا شدم انگار موهامو حنا زدم .😂