2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه بس . گفتم بپرسم یه وقت زیاد نگرفته باشه. چون من از رنگ چیزی نمیدونم ،ادم ساده ای هم هستم. الان ...

البته بستگی به اندازه موهات داره ...

حواست باشه آرایشگاه خوب بری ، موهاتو نسوزونه..

البته بستگی به اندازه موهات داره ... حواست باشه آرایشگاه خوب بری ، موهاتو نسوزونه..

امروز موهامو مش کردم .الان انگار یه کمی تغییر رنگ داده  با اینکه هنوز موهامو نشستم.. کلّا مش اینجوری رنگ بلافاصله رنگش کمی تغییر میکنه؟؟

چون من اولین باره دارم مش انجام میدم . نمیدونم چی به چیه.

امروز موهامو مش کردم .الان انگار یه کمی تغییر رنگ داده  با اینکه هنوز موهامو نشستم.. کلّا مش ای ...

عزیزم میشه ی عکس بزاری از موهات ببینم قشنگه منم خیلی دلم میخواد مش کنم ولی میترسم شوهرمم میگه ی رنگ ساده بگیر خودت رنگ کن موندم نمیدونم چکار کنم 

عزیزم میشه ی عکس بزاری از موهات ببینم قشنگه منم خیلی دلم میخواد مش کنم ولی میترسم شوهرمم میگه ی رنگ ...

منم دوسال پیش برا اولین بار مثلا رفتم رنگ بذارم ولی گفتم قهوه ای ساده بزاره . نمیدونستم خوب نمیشه. بعد اینکه کذاشت .، دیدم عین پیرزنا شدم انگار موهامو حنا زدم .😂