2777
2789
عنوان

سردی معده و بارداری معده درد ❌😭

3561 بازدید | 14 پست

من قبلنم معدم سرد بود خیار هندوانه یا هرچیی سردی میخوردم دلم درد میکرد 

... الانم بخاطر بارداری گرمی نمیخورم ک اتفاقی نیوفته ولیی همش اروق میزنم حالم بده معدمم درد داره و میسوزه ترشی میکنه ... واقعا بده چیکارش کنم توروخدا الان ۷ هفته ام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم قبل بارداریم درد معده و سردی داشتم

خداروشکر از اول بارداری اذیت نشدم تا چندروز پیش...

نبات داغ خوردم خوب شدم

فعلا مراعات میکنم تا این چند هفته هم بگذره

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
زنجبیل تو خونه دارم ولی میترسم استفاده کنم

زنجبیل رو باخیال راحت استفاده کن برا بارداری هیچ مشکلی نداره میخوای قبل استفاده بزن گوگل خیالت راحت شه بعد استفاده کن

لبخند به همه قشنگی ها ارامش میاره 
 نبات داغ با چای میخوردی یا چی خالی؟ 

یه خانمی تو همین سایت بهم یاد داد،واقعا اب رو آتیش یود برام

گفت تو تابه کوچولو یه تیکه نبات بنداز بذار رو شعله گاز تا اب بشه،با شعله کم

بعد یه لیوان اب جوش بریز ،رنگش کاراملی میشه،همون داغ داغ بخور

من میخورم به ده دقیقه نمیکشه خوب میشه

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
یه خانمی تو همین سایت بهم یاد داد،واقعا اب رو آتیش یود برام گفت تو تابه کوچولو یه تیکه نبات بنداز ب ...

خوب پس منم میخورم😭 فقط من یکمم لکه بینی داشتم زیر دلمم درد میکنه اشکال نداره 

خوب پس منم میخورم😭 فقط من یکمم لکه بینی داشتم زیر دلمم درد میکنه اشکال نداره 

نه عزیزم ایرادی نداره،یه بار امتحان کن امیدوارم اثر کنه