2821
2789

فقط هر ساعت باید ابجوش به همراه عسل و ابلیمو بخوری و کلا چیزای داغ که گلوت رو نرم کنه و امپول سفازولینم من دکتر داد عاااالی بود...یا پرتقال رو عزیزم یکم داخلشو خالی کن یکم نمک بریز بعد کلاهکشو با کمک خلال دندون نگه دار بذار ی رب تو اب بخارپزبشه این عالللیه برا این ویروس...شلغم هم یادت نره ...شکرتیغال هم اگه عطاری داره بگیر بخور اینم نگم برات ازبس خوبه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اره عزیزم مردم و زنده شدم چون ریه هام حساسه...ولی کلا کرونا نگرفتم و دیر ب دیر سرما میخورم 

من‌باردارم‌همسرم ‌از دیروز میگه گلوم‌ یه جوریه و‌کمی سرفه میکنه‌ ، به نظرت اب نمک غرغره کنم‌و‌بینی رو‌باهاش شستشو بدم‌ از بیماری جلوگیری میکنه ، اخه ماسک زدن هم‌تو‌خونه برای زن باردار خوب نیست

یه صلوات برای مادرم میفرستی 🙏

من‌باردارم‌همسرم ‌از دیروز میگه گلوم‌ یه جوریه و‌کمی سرفه میکنه‌ ، به نظرت اب نمک غرغره کنم‌و‌ب ...

اره اصلا ازش دوری کن حالا من خودم هیچ کدوم از اعضای خانوادم ازم نگرفتن...نمیدونم عناب برا زن باردارخوبه یا نه ولی برا تقویت سیستم ایمنی خوبه ب همسرتم بده تامیتونی چیزای اینجوری بده بهش که پیشرفت نکن خودتم با اب نمک بشور و اب جوش بخور که گلوت خشک نشه 

2790
2823
2791
2779
2792