2777
2789

ببینید من اینو الکی نمیگم این همه ادم رو زمین زندگی میکنن خدا مارو آفریده ولی ما هرکاری هر چیزی رو فقط با اختیار و تلاش خودمون به دست میاریم یعنی خدا هیچ کاری واسه ما نمیکنه

اونیم که میگه کمکم کرده تلاش خودش بوده 

دیگه اعتقادمو دارم ازدست میدم چون هیچ وقت کمکم نکرد هرچیزی که دارم با اختیار خودم بوده اون چیزیم که ندارم بهم نداد که متوجه شدم فقط باید خودم یه کاری بکنم که بازم نمیشه

کاش دوباره بتونم نماز بخونم ولی انگار.....

نظر شما چیه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی خانمه تو زندگی پس زندگی نشون میداد 

فوق لیسانس داشت و کلا خیلی از لحاظ علمی سزح بالا 

بعد ب خودش مغرور سدع بود و همه رو از خودش میدید 

اون دنیا دیده بود ک بش گفته بودن ما خواستیم ک تو ب این مقام و جایگاه و اینجا برسی و مجازات کرده بودن و..

همه ی ما به طور فطری خداجو هستیم شما با این افکار نهایتا به پوچی میرسی

چند روز آزمایشی نماز سروقت بخون خدا به واسطه ی همون آرامش میده بهت

تجربه ی من اینطور بود جانم.... 

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

میخوام بدونم اگه سلامتی نداشتی بازم با توانایی خودت میتونستی به چیزایی که الان داری برسی

دیدن

شنیدن

صحبت کردن 

راه رفتن

فکر کردن

لمس کردن

اینا رو هم با توانایی خودت به دست آوردی؟ 

همه ی ما به طور فطری خداجو هستیم شما با این افکار نهایتا به پوچی میرسی چند روز آزمایشی نماز سروقت ب ...

چند روزه دلم به نماز نمیره قبلا میخوندم ولی الان که میخوام بخونم فقط چند کلمه به زبون میارم حسی ندارم ولی قبلا اینجوری نبودم

ببین شما میگی هر کسی تلاش کرده زحمت خودش بوده نه کمک خدا

ولی به نظر من همینکه خدا بهش سلامتی داده تا تلاش کنه خودش خیلیه

من الان چند روزه تب و لرز دارم و نتونستم برم سر کار. داشتم فکر میکردم تا الانم هر چی کار کردم یا پول درآوردم خدا بهم سلامتی داده وگرنه هیچ

میخوام بدونم اگه سلامتی نداشتی بازم با توانایی خودت میتونستی به چیزایی که الان داری برسی دیدن شنید ...

میدونم اینارو خدا داده ولی در اصل کاری به ما نداره اینه که ناراحتم میکنه

منظورت از اینکه میگی کاری به ما نداره چیه؟

خدا منتظر روز قیامته تا مارو سوال جواب کنه و تمام

یعنی تو این دنیا کاری به ما نداره دست مارو نمیگیره دست چند نفرو بگیره؟

برای حدودا چند دقیقه اختیار کن که نفس نکشی 

یا پلک نزنی یا قلبت رو از حرکت نگه داری یا فعل و انفعال های صدم ثانیه مغزت رو متوقف کنی ....

اینها فقط گوشه ریزی از چیزهای که خدا به توداده بدون اینکه فهمیده باشی یا در کنترلش اختیار داشته باشی تا بتونی اراده کنی و برای زندگیت تلاش کنی 

قدم رو خودت باید در مسیر درست برداری  خداوند به قدم هات قوت میده به رزقت برکت به تنت سلامت به شخصیتت عزت و....

اما اون قدم اول رو خودت باید همراه با توکل برداری

میدونم اینارو خدا داده ولی در اصل کاری به ما نداره اینه که ناراحتم میکنه

اگه قرار بود کاری به ما داشته باشه که دیگه بی عدالتی میشد اون دنیا

همین الان یکی که توی این دنیا پول داره اون دنیا پوستشو میکنن. زیبایی بیشتر از متعارف داره. صدای خوبی داره. 

بنده خدا همین که چشم داری فردا باید جواب پس بدی. 

البته بعضی وقتا معجزه اتفاق میوفته برا بعضیا. همینم باید اون دنیا جواب بده. 

آیه قرآن داریم ذرة المثقال خیر و شری باید جواب بدیم. 

من وقتی نماز میخونم گاهی وقتا میگم خدایا شکرت که منو قابل دونستی که اعتقاد نماز خوندنو بهم بدی. 

فکر میکنی کار هر کسیه. 

توی قرآن آیه داریم خداوند صراحتا به پیامبر می‌فرمایند زیاد تلاش نکن یه عده رو هدایت کنی چون من نمیخوام هدایت بشن. قلباشو قفل زدیم مهر کردیم. 

پناه بر خدا

خدا منتظر روز قیامته تا مارو سوال جواب کنه و تمام یعنی تو این دنیا کاری به ما نداره دست مارو نمیگیر ...

آها ...این‌چیزی که شما درش شک داری بهش میگن ربوبیت فکر کنم

یعنی شما میگی خدا هست ...اما رب نیست....جهان رو اداره نمیکنه....داده دست آدمها

این اعتقاد در بعضی ادیان مثل یهودیت وجود داره....حالا من نمیخوام بحث دینی بکنم

ولی به نظر من اینجور نیست. خدا رها نکرده ما رو. 

در مورد ربوبیت خدا مطالعه کن