mahdis_khanoum مدیر استارتر عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 318 عنوان بیبی چک .hcg 229 بازدید | 25 پست کسی بوده که بعد از ۱۲ روز از آمپول hcg حالا ی کوچولو کمتر یا بیشتر بیبی چکش مثبت بوده اما باردار نبوده؟ 1402/11/29 | 15:54 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahdis_khanoum مدیر استارتر عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 318 من امروز ۱۲ روزِ زدم منفیه.... پارسال که مثبت بود از ۱۰ روز بعد تزریق بی بی چک هاله داشت سینه هام ... پارسال نی نی بدنیا اومد؟
mahdis_khanoum مدیر استارتر عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 318 سقط شد 💔 ان شالله خدا ب زودی معجزشو نشونت میده❤️منم امروز روز دوازدهمه بیبی زدم مثبت شد اما خیلیا ترسوندنم میگن حتما باید ۱۴ روز بگذره
mami_parham1 عضویت: 1392/10/02 تعداد پست: 12932 ان شالله خدا ب زودی معجزشو نشونت میده❤️منم امروز روز دوازدهمه بیبی زدم مثبت شد اما خیلیا ترسوندنم می ... مرسی عزیزم بعد ۱۰ سال انتظار شده بود....💔 خسته شدم دیگه 😔مثبته خیالت راحت مبارکه بسلامتی این دورانو بگذرونی🙏 اگه میتونی عکس بی بی چک رو بفرست ببینم 💕
mahdis_khanoum مدیر استارتر عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 318 مرسی عزیزم بعد ۱۰ سال انتظار شده بود....💔 خسته شدم دیگه 😔 مثبته خیالت راحت مبارکه بسلامتی این دور ... هیچوقت ناامید نباش خدا تو ناامیدیا آدمو غافلگیر میکنهمیخام بفرستم نمیشه نمیدونم چرا؟!
mahdis_khanoum مدیر استارتر عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 318 مرسی عزیزم بعد ۱۰ سال انتظار شده بود....💔 خسته شدم دیگه 😔 مثبته خیالت راحت مبارکه بسلامتی این دور ... درخواست دوستی دادم تاییدش کن اونجا بفرستم
mami_parham1 عضویت: 1392/10/02 تعداد پست: 12932 هیچوقت ناامید نباش خدا تو ناامیدیا آدمو غافلگیر میکنه میخام بفرستم نمیشه نمیدونم چرا؟! من از این شانسا ندارم تا بوده بدبختیو ناامیدی بوده...نمیدونم عزیزم من مرورگرم فایرفاکسه توو خود سایت نمیتونم عکس آپلود کنم بفرستم از یه سایت دیگه آپلود میکنم لینکو کپی میکنم میفرستم 💕
mahdis_khanoum مدیر استارتر عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 318 مرسی عزیزم بعد ۱۰ سال انتظار شده بود....💔 خسته شدم دیگه 😔 مثبته خیالت راحت مبارکه بسلامتی این دور ...
mahdis_khanoum مدیر استارتر عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 318 من از این شانسا ندارم تا بوده بدبختیو ناامیدی بوده... نمیدونم عزیزم من مرورگرم فایرفاکسه توو خود س ... فرستادم
mahdis_khanoum مدیر استارتر عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 318 من از این شانسا ندارم تا بوده بدبختیو ناامیدی بوده... نمیدونم عزیزم من مرورگرم فایرفاکسه توو خود س ... اینجوری نگو تو رو خدا..خدا خیلی مهربون و بخشنده س دل بهش بسپار ذکر استغرالله ربی و اتوب الیه زیاد بگو..ی گروه ایتا دارم ختم دسته جمعی میزاره شرکت کن خیلی خوبه ان شالله جواب میگیری اگه خاستی بگو بفرستم برات
mahdis_khanoum مدیر استارتر عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 318 منم یازده روز میگذره ولی ناامیدم چرا ناامیدی؟بیبی چک زدی؟
hildafgh عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 157 چرا ناامیدی؟بیبی چک زدی؟ ن میترسم یه ساله اقدامم خسته شدم از منفی بودن
mahdis_khanoum مدیر استارتر عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 318 ن میترسم یه ساله اقدامم خسته شدم از منفی بودن منم نزدیک ۲ ساله..خدا بزرگه ان شالله این سری مثبته حتماا ..ناامید نشو خدا خیلی بخشنده تر ازاون چیزیه ک فکرشو میکنیم