2777
2789
مثبته عزیزم خیالت راحت مبارکه

ان شالله ..خدا معجزشو نشونت بده و ب زودی دامنت سبز شه ان شالله..علایم فقط یخورده سینه هام سفت و دردناک شده ترشحم خییییلی کم ولی احساس میکنم اشتهام زیاد شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما هنوز موعد پریودت نشده مثبت شده ؟من ۱۱روز از امپول گذشته ولی به موعدم هشت روز مونده

من دو سری آمپول hcg زدم ب فاصله یک هفته..از سری دوم ۱۲ روز میگذره..امروز هم موعدم بود اما خب پریودام خیلی منظم نیست

اها من یه سری زدم دوتا باهم 

من ک ۴ تا زدم سری اول..۴ تا در طول ۴ روز پشت سر هم ولی یدونه هم یه هفته بعد زدم..دکتر گفت اگه جنینی تشکیل بشه این آمپول سری دوم باعث میشه سفت نگهش داره یه همچین چیزی...

اسی تبریک میگم 

منم منتظرم فندقم بیاد تو‌ دلم 

ولی هر وقت خدا بخواد 

نه حالمو بد میکنم نه افسردگی میگیرم 

اون دست خداس 

انشالله همه منتظرا بزودی حاجت روا میشن ♥

نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت❤...این عشق بماند تا ابد در قلبت امااانت ❤ تویی ماهم پریزادم نه یک دل که صد دل به تو دادم ❤بدان که در بند تو  باشم آزاد آزااادم ❤

سلام عزیزم مطمئن باش بارداری گلم، منم این ماه اچ سی جی زدم امروز روز دهمه، روز سوم بیبی زدم که ببینم مثبت میشه یا نه دیدم اره ولی اونقدرام پررنگ نبود، روز هشتمم بیبی زدم منفی شد فهمیدم اثر امپول رفته، مطمعن باش برا توهم رفته و مثبته😍علائمت چیه؟

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍