بچه ها من پارسال با دوتا دختر دیگه یه خونه رو اجاره کردیم. طبقه پایین ما یه پیر مرد زندگی میکرد و ماهم پول برق و گاز و آبش رو دادیم. وسط سال حموم نم داد من از هرکی پرسیدم گفت وظیفه تعمیر خونه وقتی خونه نم میده ب عهده مالک هست. ب صاحب خونه ک گفتیم مرد. میخواست سکته کنه من دیدم دوتا هم خونم حالیشون نیست داره میکنه تو پاچشون و دادن گفتم ارزش نداره منم میدم نفری یه تومن واسه ی گچ کاری و دوغاب پاشی دادیم.
حالا پول گاز اومده . من گفتم دیگ من سهم این پیرمرده پایین رو نمیدم. این باز مرد. داره سکته میکنه. حالا کل سهم پیرمرده ک من باید بدم ۱۰۰ تومن میشع. گفت حالا ک نمیدی بالکن هم نم داده ب خاطر اینک کولر روشن کردین و نفری ۶۰۰ باید پول تعمیر بالکن بدین. من دیگ زورم میاد بدم. هم اون ۱۰۰ تومن سهم پیرمرده هم ۶۰۰ تعمیر نم بالکن از کارشناسم پرسیدم گفت تعمیر نم بالکن با مالکه
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
هیچ وقتم دیگه این کارای غیرعقلانی ک پول اب و برق و گاز کس دیگه ای بدی انجام نده!! تعجب میکنم
دفعه بعدم باهرکسی همخونه نشو
لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤 اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../ درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
اینک میگ کولر رو روشن کردید و آب ازش رفته و در اثر بی احتیاطی شما اینطوری شده درست نمیگه؟؟ من از کا ...
چون حواهر همسرم وکیل بود شکواییه نوشت و برامون تو ایتا ارسال کرد کل رفت و امدمون اینطوری بودکه
یه بار بردیم شکایت رو دادیم گفتن اطهاریه میاد براش که صاحبخونه ندید گرفت بعدش مامور دادن با مامور رفتیم ابلاعیه رو براش داد و ترسید و تو جلسه شورا اومد اتفاقا برادرش با ادمای شورا دوست بود ولی بازهمنتونست کاری کنه و طبق قانون همه چیز برعلیهش بود مجبور شد همتعهد بده پولمون رو کامل بده و هم هزینه هایی که دادیم رو پرداخت کنه تا ما رضایت بدیم