2777
2789
عنوان

صاحب خونه بکَن

| مشاهده متن کامل بحث + 873 بازدید | 32 پست
برید با بنگاهیه حرف بزنید اصن بگید توی قرار داد نوشته شده از ما بگیره یا از پیش کم کنه!

یارو خانواده شهیده بنگاه طرف اونه 

واس اون یه تومن قبلی خیلی زور زدم و رفتم بنگاه طرف اونو میگرفت 

بنگاه میگفت درسته ک صاحب خونه وظیفه داره درست کنه ولی این چون وسایل براتون گذاشته حق گردنتون داره 

در صورتی ک وسایل تو قرارداد نوشته شده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غلط کرده  برو بنگاهی که نوشتین اینجا رو..بگو بهش جواب نداد صاف برو شکایت کن...اصلا همچین چیزی ...

ب خدا این ۱۶۰۰ ک ازم گرفته پول ۱۶ تا یک ساعت و نیمه ک برم سر کار 

من تدریس میکنم با بدبختی پول درمیارم ساعتی حقوق میدن بهم

ب خدا این ۱۶۰۰ ک ازم گرفته پول ۱۶ تا یک ساعت و نیمه ک برم سر کار  من تدریس میکنم با بدبختی پول ...

ضعف نشون ندین ...سه تاییتون بیفتیم به جونش ...بکشونیدش سر ساختمون...احضاریه بره در خونش خودشم خیس میکنه

عادت های اتمی و اثر مرکب

عزیزم شده پول بابت شکایت و... بدی، بده 

اماپول مفت ب این صاحب‌خونتون نده

هیچ وقتم دیگه این کارای غیرعقلانی ک پول اب و برق و گاز کس دیگه ای بدی انجام نده!! تعجب میکنم

دفعه بعدم باهرکسی همخونه نشو

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

برو تا اخرش

پارسال صاحبخونه ماهم همین بود احرش به شکایت رسید و رفتیم شورا

مجبور شد هم پول مارو کامل برگردونه و هم خسارت و ازکارافتادگی به خاطر شکایت رو بده تا رضایت دادیم

،،
برو تا اخرش پارسال صاحبخونه ماهم همین بود احرش به شکایت رسید و رفتیم شورا مجبور شد هم پول مارو کام ...

اینک میگ کولر رو روشن کردید و آب ازش رفته و در اثر بی احتیاطی شما اینطوری شده درست نمیگه؟؟

من از کارشناس پرسیدم گفت حتی در این صورتم با خودشه 

و اینک ممنون میشم بگید پروسه چقدر طول کشید؟ 

اینک میگ کولر رو روشن کردید و آب ازش رفته و در اثر بی احتیاطی شما اینطوری شده درست نمیگه؟؟ من از کا ...

چون حواهر همسرم وکیل بود شکواییه نوشت و برامون تو ایتا ارسال کرد کل رفت و امدمون اینطوری بودکه

یه بار بردیم شکایت رو دادیم گفتن اطهاریه میاد براش که صاحبخونه ندید گرفت بعدش مامور دادن با مامور رفتیم ابلاعیه رو براش داد و ترسید و تو جلسه شورا اومد اتفاقا برادرش با ادمای شورا دوست بود ولی بازهم‌نتونست کاری کنه و طبق قانون همه چیز برعلیهش بود مجبور شد هم‌تعهد بده پولمون رو کامل بده و هم هزینه هایی که دادیم رو پرداخت کنه تا ما رضایت بدیم

یعنی قشنگ سوخت و من کیف کردم

حال داد واقعا

،،