2777
2789
عنوان

بیاید بگید جای من بودید جدا میشدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 53 پست
میفهمم عزیزم داغون شدی چیزای انگیزشی نگاه کن سعی کن با بچهها خرید و گردش خودتو سرگرم کنی یه مدت بی ...

طلاق نمیده اصلا

گفتم مدرسه دخترم که تموم شد بذارم برم خونه بابام چند وقت

بگم یا منو میخوای یا نه

اگه نمیخوای که تموم کنیم 

اگه میخوای هم یا خودتو درست کن یامن نمیتونم

یه شوکی بهش بدم

تاحالا نرفتم قهر

یه پسر شیرخوار دارم بخوام برم باید دزدکی برم وگرنه اونو نمیذاره ببرم

سبکتو عوض کن

مثلا شاد و شیک و جینکول باش ولی بااون کاری نداشته باش مثلا بهش غذاشو بده بخوره مثلا بگو میخپای غذاتو بیارم بعد با شادی بزاش ببر انکار که اتفاقی نیفتاده بعد نشین پیشش برو خودتو تو اتاق سرگرم کن. اومد اتاق تو برو آشپزخونه هی بهش نگو چرا بامن حرف نمی‌زنی چرا دوسم نداری کاملا مرموز باش برا خودت لباست و آرایشی جدید تو خونه ولی انگار که اون نیست کم کم خودش تعجب می‌کنه و با خودش میگه این جررا مرموز و دست نیافتنی شده ؟ برای میل جنسی سراغشم نرو تا هپدشبیاد فقط شیک‌پوش و دلبر باش 

اصلللللا غر نزن

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سبکتو عوض کن مثلا شاد و شیک و جینکول باش ولی بااون کاری نداشته باش مثلا بهش غذاشو بده بخوره مثلا ...

میل جنسی ندارم کلا ،ازین نظر صفر صفرم 

خیلی خوبه اینجوری باشم ولی انقدر پژمرده ام از نظرروحی که نگو

بعد چندبار امتحان کردم بی خیال شدم اصلا سختش نبود هی بیخیال بود اونم 

اگه قبلا صد تا دوسش داشتم الان بیست تا شاید

ازبس رفتم جلومحبت کردم و محبت ندیدم

وقتی اخلاقش از اول این بود چرا اون بچه هارو اوردی به زندگی ک خودت نمیخوایش واقعآ بعضی هاتونو درک نمی ...

ازاول خیلی بهتر بود

من بچه هارا میخوام توانایی ندارم بدون پدر بزرگشون کنم

اگه ازاول این قدر بدبود ازدواج نمیکردم 

اول خودشو خوب نشون داد

بعد من عاشق بچه بودم و هستم اینم برا بچه هام پدر خوبیه

میترسم بمونم تو زندگی از افسردگی و استرس پرخاشگر شدم برا بچه هام مادر بدی بشم 

وگرنه همش به خاطر اینا اصلا زنده ام 

ازاول خیلی بهتر بود من بچه هارا میخوام توانایی ندارم بدون پدر بزرگشون کنم اگه ازاول این قدر بدبود ...

بله

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

میل جنسی ندارم کلا ،ازین نظر صفر صفرم  خیلی خوبه اینجوری باشم ولی انقدر پژمرده ام از نظرروحی ک ...

اتفاقا هیچوقت اینجور که من میگم نبودی 

اول

اینکارو کن جواب نداد به طلاق فکر کن

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
امتحان کردم  مثلا سرد برخورد میکنم  ده بار میگه چته چته تا دعوا بشه تحمل نداره مثل خودش ...

عادی باش و اهمیت نده

حتما از مشاور کمک بگیر

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

طلاق نمیده اصلا گفتم مدرسه دخترم که تموم شد بذارم برم خونه بابام چند وقت بگم یا منو میخوای یا نه ...

عزیزم من مدام میگم فکر رفتن نکن  با رفتنت فقط بچه هات ضرر میکنن و بش نه تو بهتر میشی نه شوهرت تغییر میکنه

خودتو سرگرم بچه ها کن ماشالا بچه هات دیگه وقتی نمیزارن که ادم بخواد افسرده بشه یا به خودش فکر کنه.مخصوصا اون شیرخواره 

بری بچه هات داغون میشن .

تحمل داری  رفتی قهر شوهرت زن بگیره نامادری بیاد بالای سرشون؟تو رو هم طلاق نمیده فقط زجرت میده

گریه های بچه ها و زندگیشون بدون تو با یک مرد روانی تحمل داری؟

شما مادر سه تا بچه ای این مسئولیت بزرگیه نمیگم خودتو نادیده بگیر ولی فکر کن شوهرت خونه نیس کم محلش کن و حتما کارایی انجام بده که شاد ببیندت