2777
2789
عنوان

بیاید بگید جای من بودید جدا میشدید؟

1042 بازدید | 53 پست

شرایطمومیگم صادقانه بگید جای من بودید چکارمیکردید؟

شوهرم بسیار بسیار سرد وخشکه ،محبت کردن بلد نیست، مهربون نیست ،دلرحم نیست ،جلوش ازدرد بمیرم مهم نیست براش،خیلی مقرراتیه ،کلابگم مثل یخ میمونه 

ده ساله ازدواج کردم یه آغوش گرم ندیدم ازش 

همیشه من رفتم سمتش ،حتی یکبار سر حرف را باز نکرده ،همیشه من ازش سوال کردم جواب کوتاه داده فقط.

به شدت کمبود توجه ومحبت دارم طوری که دیگه دارم روانی میشم حتی یکی نیست باهاش حرف بزنم.تو شهر این ها غریبم و شهرخودم هشت ساعت نه ساعت راهشه.

خانوادم خیلی حامی نیستن برا طلاق ولی اونجورم نیست بگم مثلا کاملا بی پشتوانه باشم .

خانه دارم ولی بخوام کارکنم مهارتهایی دارم بتونم خرج خودمو بدم.

از نظر مالی مشکل نداریم درامد شوهرم خوبه ،سه فرزند خردسال دارم.

اگه طلاق بگیرم حضانتشونو نمیخوام چون توانایی بزرگ کردنشونو تنها ندارم.

به غیر ازاینها که گفتم مشکل دیگه ندارم فقطانگاربایه سنگ با دیوار طرفم اگه صدسال نرم سمتش نمیاد حتی یه دست سرم بکشه.

برای بچه هام خوبه واقعا کم نمیذاره .اما باهردعوا کتک میزنه منو و تحقیرم میکنه .

قیافه اش خوبه با دوست داشتن شروع کردم الانم ازبس یک طرفه محبت کردم کم اوردم خسته شدم حس میکنم منو فقط به خاطربچه ها نگه داشته وگرنه علاقه نداره.

تمام مدت فکرخودش و کارهاشه من خودم هستم وخودم هیچ هم صحبتی نداره.

به نظرشما تا کی میشه تحمل کرد تا کی ؟

ادم چقدر خودشو کوچیک کنه بمونه تو زندگی کسی که دوسش نداره و بهش محبت نمیکنه؟

من خیلی محبت کردم همش بی فایده بود .

می‌دونم سخته ولی به آینده اون بچه ها فکر کن عزیزم ❤️

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرت مادری که خودش نه روحیه داره نه شادابی مادرخوبیه؟ دوروز دیگه بچه هام نمیگن خواستی بری چرا نرف ...

فکر نمیکنم بگن. اگه هم بگن از شکم سیری گفتن!! بچه بدون مادر واقعا نابود میشه

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

فکر میکنی با طلاق زندگیت اوکی میشه!

نه حداقل خودمو تحقیرنکنم تو زندگی که میدونم نمیخوادم نمونم براخودم ارزش قائل بشم

اون هرگز طلاق نمیده 

من میخوام رها کنم برم ،یعنی برام مهم نیست صیغه طلاق جاری بشه یانشه ،میخوام تو این خونه ذره ذره اب نشم 

اینجا دو سر سوخته. بری بچه ها این دست اون دست میشن نری خودت داغونی.  بنطرم اینجا نپرس فقط خود خ ...

خودم دارم آب میشم من یه ادم به شدت معاشرتی به شدت احساسی و گرم با کسی که سال تا ماه حتی حرف نمیزنه باهام .آینده ای دارم؟الانم بخاطر بچه ها موندم 

من باشم نه

میمونم و اهمیت نمیدم بهش 

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!