2777
2789
عنوان

بیاید بگید جای من بودید جدا میشدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 53 پست

بچه ها تحت هر شرایطی به مادر نیاز دارن

به راحتی از کنار این مسئله مگذر جانم

به نظر من قبل از فکر کردن به جدایی

خودت چندین جلسه مشاوره برو

واقعا کمکت میکنن

بهت یاد میدن راهکار میدن برای حفظ زندگی و علاقه به ادامه ش

سلام  طلاق اونم با سه تا بچه ؟؟؟؟ سعی کن با دوستات خودتو مشغول کنی .  سفر مجردی با دوست ...

سلام ،سرکار که ازاول گفت نمیذارم ،پولم همیشه میده خسیس نیست .اما سفرونمیذاره تنهایی .باشگاه میخوام برم میگه خب بچه هات چی؟دوماه رفتم ماه سوم گفت نگهشون نمیدارم سختمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی از اول همین جوری بوده حالا ۳تا بچه خردسال رو ول کنی بری خیلی بی انصافیه

به  همین فکر میکردم، اینجا نمیتونی راهنمایی درست بگیری، هرکس طبق عقیده ونظر خودش به شما راه حل میده، برو پیش یه روانشناس خوب باتجربه،، خودم به شخصه به محبت اهمیت میدم تا پول یا چیز دیگه 

بچه ها تحت هر شرایطی به مادر نیاز دارن به راحتی از کنار این مسئله مگذر جانم به نظر من قبل از فکر ک ...

حتما میرم مشاور،ولی حس میکنم اون دوسم نداره ،خودشو بالاتر میدونه از بعضی نظرهاواقعا بالاترم هست ولی من چه گناهی کردم که باید له بشم.

مشاوره نمیاد میگه اینا چیزی حالیشون نیست 

خودم باید برم 

خودم دارم آب میشم من یه ادم به شدت معاشرتی به شدت احساسی و گرم با کسی که سال تا ماه حتی حرف نمیزنه ب ...

ببین به اینم فکر کن که بری بچه ها رو نمیده بهت نشونت نمیده اذیتت میکنه علاوه برهمه اینا غم ندیدن اون سه تام میاد روش .بنطرم اول همه چی رو حساب کتاب کن . ببین هرکدوم چقدر آزارت میده . بعدا تصمیم بگیر 

ببین به اینم فکر کن که بری بچه ها رو نمیده بهت نشونت نمیده اذیتت میکنه علاوه برهمه اینا غم ندیدن اون ...

بچه هارا بده هم من نمیپذیرم

نمیتونم تنهایی

دوتا پسرها کمتر اذیت میشن اما دخترم آب میشه سکته میکنه

فقط اون نگهم میداره 

اما با شناختی که دارم از شوهرم 

طلاق نمیده هرگز

بچه ها هم میذاره ببینم ولی نمیذاره ببرم 

اما من راهم دوره ده ساعت راهه خونه بابام 

نمیدونم چی بگم 

واقعا سخته . بعضی از ما زنها نمیتونیم بدون محبت زندگی کنیم . بعد چند سال کم میاریم 

گفتنش خیلی بده و اذیت میشی اما چرا گذاشتی بچه هات سه تا بشن ؟ وقتی عشقی و دلگرمی نبود ؟

من خودمم مزه سردی رو چشیدم ، زهر ماره . منم نتونستم تحمل کنم اما چون دو تا بچه داشتم برگشتم خونم

ببین شهرتون مشاور یا روانشناس داره . اگه هست حتما برو

اون هنرهایی که گفتی بلدی ، از همین الان شروع کن سرت گرم بشه 

یه عده میگن شاید شوهرت عاشقه ، اما نه بعضی مردا کلا یخ هستن و بی احساس 

خودم دارم آب میشم من یه ادم به شدت معاشرتی به شدت احساسی و گرم با کسی که سال تا ماه حتی حرف نمیزنه ب ...

گاهیوقتا از. کار کردن زیادی مردها د خستن و حوصله ندارن

و اینکه نمیدونن ما زن ها چقد احساسی هستیم 

بچه هارا بده هم من نمیپذیرم نمیتونم تنهایی دوتا پسرها کمتر اذیت میشن اما دخترم آب میشه سکته میکنه ...

گفتی میزنه؟کار همیشگیشه؟اگه زیاد میزنه برو پزشکی قانونی پرونده درست کن 

خب عزیزم شخصیتش اینه احتمالا درونگراس .خیلی نمیتونه عشق و دوست داشتنشو کلامی ابراز کنه بعضیا نمیتونن ...

ازونجا که الان جلوش از درد بمیرم ککش نمیگزه 

اونجا که درد زایمان جلوش میکشیدم ریلکس فوتبال میدید

اونجا که تا حرف بزنم دست روم بلند میکنه 

اونجا که یکبار دلش نخواست بگه بیا بغلم مثلا

جایی بره تا زنگ نزنم زنگ  نمیزنه 

اصلا منو نمیبینه 

یه بار خونه بهم بریزه زود با تحکم میگه جمع کن انگار من کلفتم تو خونه

بچه هاشو دوست داره برا اونا چطور درونگرا نیست انقدر بهشون محبت میکنه نازشون میده انقدررر دخترمو میذاره تو سرش حلواحلوا میکنه به خاطر یه داد که بزنم سر دخترش منو له میکنه 

گفتی میزنه؟کار همیشگیشه؟اگه زیاد میزنه برو پزشکی قانونی پرونده درست کن 

نه کار همیشگی نیست ،تو دعواهای شدید

بخوام جدا شم دوست دارم ابرومندانه جدا شم نه با خفت و بی ابرویی

گاهیوقتا از. کار کردن زیادی مردها د خستن و حوصله ندارن و اینکه نمیدونن ما زن ها چقد احساسی هستیم ...

وقتی هزاربار با مهربونی خواسته هامو گقتم چی

میگه من همینم عوض نمیشم من مدلم اینه

ای کاش مدلت اینه زن مثل خودت میگرفتی چرا منو عذاب بدی

بعدم مگه من کارنمیکنم قسم میخورم ده برابر اون کارمیکنم ضبا میخوابم بیهوش میشم یهو از خستگی

وقتی از اول همین جوری بوده حالا ۳تا بچه خردسال رو ول کنی بری خیلی بی انصافیه

از اول بهتر بود واقعا

هی بدترشد

بعدم طلاق هرگز نمیده من میخوام تو این خونه زندگی نکنم فقط

چون میدونم طلاق نمیده به هیچ قیمتی 

اسم طلاق میارم آتیش میگیره 

اگه دخترمو میداد بهم نمیموندم 

دخترم خیلی حساسه اون دوتا پسرن زیاد براشون مهم نیست