2777
2789
عنوان

قشم

481 بازدید | 16 پست

سلام دوستان لطفاً هرکس تجربه سفر به قشم داره یا ساکن قشم و بندر عباس هست یه هتل یا اقامتگاه خوب بهم معرفی کنه ، ضمنا اینم در نظر بگیرید که بچه چهار ماهه همراهمه

شهره هایی که دسترسی راحتی به قشم یا درگهان رو دارند معرفی کنید ممنون میشم .مثلا فاصله شون نیم ساعت یا یه ساعت با ماشین هم باشه اشکال نداره ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هتل مارینا خوبه

اونجا بندرعباس. جزیره مقام هم بره عااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااالللللللللییییییییییییییییییییییییییییییییییه

ممنون عزیزم ، جزیره مقام باید از بندر بریم؟

بله از بندرعباس. تقریبا 3 ساعتی راهه. 

ولی یه جوری عاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااالیه

شهره هایی که دسترسی راحتی به قشم یا درگهان رو دارند معرفی کنید ممنون میشم .مثلا فاصله شون نیم ساعت ی ...

بندرپل با لندیکراف میری جزیره قشم ماشینتم میبری داخل جزیره فقط شهر درگهان و قشم هست و یه تعدادی روستا که میتونی توی روستا یا خود قشم متسفر بشی 

اگه قصد اصلیت خریده درگهان جا بگیر که رفت و اند زیاد نباشه 

قشم به همه مراکز تفریحی و خرید دوره مگر سیتی سنتر 1-2

روی نقشه شهر قشم رو ببین

مثلا ما چند بار روستای طبل جا گرفتیم نیم ساعت میشد هر جا میخواستیم بریم

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
بندرپل با لندیکراف میری جزیره قشم ماشینتم میبری داخل جزیره فقط شهر درگهان و قشم هست و یه تعدادی روست ...

روستای طبل ؟ 

چون میخوایم یه هفته اونجا باشیم خب طبیعتا باید جایی باشه که دسترسی به بازار و جاهای دیدنیش خوب باشه و همش در رفت و آمد نباشیم ...دارم پیگیری میکنم تو خود درگهان یا قشم یا نهایت یه شهر نزدیک این دو تا جا بگیرم ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
روستای طبل ؟  چون میخوایم یه هفته اونجا باشیم خب طبیعتا باید جایی باشه که دسترسی به بازار و جا ...

قشم اصلا همه جاش نزدیک نیستو نقشه ببین جاهای دیدنی هر جا بخوای بری نیم ساعتی تو راهی مثلا درگهان باشی بخوای بری جنگل حرا 30-40 تو راهی قشم باشی بخوای بری غواصی یا چاهکوه 30 دقیقه تو راهی کلا جزیزه بزرکیه که همش در رفت و امدی از این سر جزیره به اون سر جزیره 

اول روستای طبل یه اقامتگاه هست 

الان باید اقامتگاهت رو بگیری و گرنه جا گیرت نمیاد 

تو خود قشم خانه ها تمیز تره 

هتل که فکر نکنم گیرت بیاد

اره عزیزم من حس میکردم وارد خارج کشور شدم ماشینای لوکس قشنگ تاکسی های باکلاس خیلی خوب بود🥺🥺

قشم و درگهان اصلا لوکس نیست حالا خود قشم باز بهتره ولی لوکس نیستن

ممنون عزیزم ، جزیره مقام باید از بندر بریم؟

اگه از تهران میخواین برن میرین  شوشتر گناوه و پارسیان و عسلویه بندرمقام جاده پارسیان به بندر مقام فوق العاده است یه طرف کویر یه طرف دریا رویایی واقعا اما از بندرعباس به سمت مقام خوب نبست 

من سه تا مسیر تهران به جنوب رو رفتم 

از سمت دزفول و گناوه و پارسیان و مقام 

از سمت کاشان شیراز اسفهان 

از سمت یزد کرمان چابهار بندرعباس قشم 

زیباترینشون از سمت غرب هست همون پارسیان

دورترینشون چابهار