2777
2789
عنوان

اعتقاد بە زیارت حرم‌امام رضا(ع)

848 بازدید | 97 پست

سلام دوستان.خوب هستین همگی.

اعتقادات مذهبی شماها تا چ‌حدە؟؟

من آدم مذهبیی نیستم،ولی چنددد سالە خیلی دلم هوای حرم امام رضا علیەالسلام رو کردە،نمازخون و محجبە هم نیستم...ولی نمیدونم چرا دلم میخواد برم‌زیارت،بااینکە اهل سنت هستم🤔موردی بودە مثل من؟؟

امام رضا عشقه خیلی 

مگه شیعه و سنی داره مهم دلته که براش تنگه خیلی حرمش آرامش میده به آدم اصلا احساس غربت نمیکنی حال و هوای حرمش خیلی خوبه فقط دلت میخواد درد و دل کنی 😭😭😭😭

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد💜                                                                                اللهم عجل الویک الفرج 🤲       محمد جواد💙          علی اصغر 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله چرا نمیشه

من مشهد که میرم خیلی از دوستان اهل سنت رو میبینم که برای زیارت میان اونجا 

علاقه به زیارت امام رضا ربطی به اعتقاد و دین و مذهب نداره🙂

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

دلتون جای بسیارخوبی میره

اقاامام رضا خودش شمارومیخواد که دلتون هوایی شده

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
امام رضا عشقه خیلی  مگه شیعه و سنی داره مهم دلته که براش تنگه خیلی حرمش آرامش میده به آدم اصلا ...

نە واقعا من حتی یە نفر دیدم میگفت کلا بی دینە ولی میخواد برە زیارت🤔درستە همە میگن آرامش خاصی دارە متاسفانە هنوز قسمت نشدە