2777
2789
عنوان

اعتقاد بە زیارت حرم‌امام رضا(ع)

848 بازدید | 97 پست

سلام دوستان.خوب هستین همگی.

اعتقادات مذهبی شماها تا چ‌حدە؟؟

من آدم مذهبیی نیستم،ولی چنددد سالە خیلی دلم هوای حرم امام رضا علیەالسلام رو کردە،نمازخون و محجبە هم نیستم...ولی نمیدونم چرا دلم میخواد برم‌زیارت،بااینکە اهل سنت هستم🤔موردی بودە مثل من؟؟

امام رضا عشقه خیلی 

مگه شیعه و سنی داره مهم دلته که براش تنگه خیلی حرمش آرامش میده به آدم اصلا احساس غربت نمیکنی حال و هوای حرمش خیلی خوبه فقط دلت میخواد درد و دل کنی 😭😭😭😭

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد💜                                                                                اللهم عجل الویک الفرج 🤲       محمد جواد💙          علی اصغر 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله چرا نمیشه

من مشهد که میرم خیلی از دوستان اهل سنت رو میبینم که برای زیارت میان اونجا 

علاقه به زیارت امام رضا ربطی به اعتقاد و دین و مذهب نداره🙂

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

دلتون جای بسیارخوبی میره

اقاامام رضا خودش شمارومیخواد که دلتون هوایی شده

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
امام رضا عشقه خیلی  مگه شیعه و سنی داره مهم دلته که براش تنگه خیلی حرمش آرامش میده به آدم اصلا ...

نە واقعا من حتی یە نفر دیدم میگفت کلا بی دینە ولی میخواد برە زیارت🤔درستە همە میگن آرامش خاصی دارە متاسفانە هنوز قسمت نشدە