2777
2789
عنوان

عشق یا پول؟؟؟

325 بازدید | 49 پست

سلام دوستان عزیز

تورو خدا کمک کنید من تو دوراهی خیلی بدی گیر کردم!! اکسم خیلی پولداره و دلیل کاتمون این بود که خیلی منو تحقیر کرد و گفت تو پول نداری و اینجور چیزا، الان دوباره داره پیام میده که بیا با هم باشیم من می‌خوام باهات ازدواج کنم (کلا از اول هدفمون ازدواج بود)

الان با یه کسی رلم و قراره چند ماه دیگه نامزد کنیم، درسته وضعش معمولیه و در حد اکسم نیست ولی خب خیلیییی دوسم داره و کلا همه ی آشناهاش منو میشناسن و میدونن با منه

از وقتی که اکسم بهم پیام داده دلم آشوبه اصلا نمی‌دونم چیکار کنم، هم دلم پول میخواد هم عشق

واقعاااااا نمی‌دونم چیکار کنم!!! یه دلم میگه خودتو بکش راحت شی از این زندگی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین من نمیدونم من عشق و اومدم تجربه کنم خبانت دیدم

الان پول و انتخاب کردم نمیدونم خیانت میکنه یا نه ولی حداقل از یه ارامش هایی برخوردارم

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

اکست بخاطر پول بازم اذیتت میکنه اعتماد ب نفست و میگیره زندگی و زهرمارت میکنه و هرروز سرکوفت

ولی تو با همسر درآمد نرمال و اخلاق خوب قطعا بهتر پیشرفت میکنی

دست ب دست هم میدید ایندتون و میسازید