2777
2789
عنوان

عشق یا پول؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 49 پست
مگه دوس داری تحقیر شی؟؟؟ اکست عادت به تحقیر داره و درست نمیشه 

میگم شاید تو زندگی درست بشه، امشب پیام داده بود که من با این قدرت و ثروت برگشتم ولی تو قبولم نکردی منم بهش گفتم که تو همه چیت غرور داره و نمی‌خوام

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عشق فقط  من پارسال که اومد پیشنهاد رابطه داد یه کارگر ساده بود🙂 الان واسه خودش جا و مکان خود ...

آخه تو این وضع اقتصادی میشه پیشرفت کرد؟ رلم داره تلاش می‌کنه تا ۱۰۰ میلیون واسه خواستگاری جور کنه ولی ۱۰۰ میلیون واسه اکسم پول خرده

الان که اول رابطه اید و خوش خوشانتونه  پولش رو به رخت بکشه زندگی برات نمیزاره یه روایتی هست من ...

پولش رو هم از راه حلال به دست نیاورده آه هزاران نفر پشتشه، می‌دونم حتی نباید دیگه بهش فکر کنم ولی وقتی باهاش بودم بهترین ماشین زیر پام بود بهترین جاها میرفتم اصلا نمی‌دونستم مشکل مالی یعنی چی

حالا از کجا معلوم اکست راست بگه و زیر ازدواج نزنه؟

یه بار خواستگاری اومده ولی مشکلاتی پیش اومد که من مجبور شدم جواب رد بدم، الانم از این موضوع میترسم که کات کنم با رلم و اکسمم دوباره اخلاقای مزخرفش رو نشون بده و هی چند شخصیتی بشه

خب عزیزم عشقت وضعش معمولیه  ممکنه خیلی بهترم بشه  در ضمن ممکنه دارو ندارشو به پات بریزه& ...

دوست دارم کنار رلم آرامش داشته باشم ولی همش پول میاد تو ذهنم 😔 آره واقعا باید مشاوره برم

من عمرااا برگردم ب کسی ک تحقیرم کرده..اصلا هم دوراهی سختی نیست...قطعا عشق💛

پس من دیوونم که بهش فکر میکنم با اینکه خودم و خانوادمو تحقیر کرده، منم باید دیگه بهش فکر نکنم

پس من دیوونم که بهش فکر میکنم با اینکه خودم و خانوادمو تحقیر کرده، منم باید دیگه بهش فکر نکنم

دقیقاااا..ادمی ک هنوز بدستت نیورده تحقیرت کنه وای ب حال روزی ک خیالشم راحت باشه بدستت اورده

دقیقاااا..ادمی ک هنوز بدستت نیورده تحقیرت کنه وای ب حال روزی ک خیالشم راحت باشه بدستت اورده

و صد در صد خیانت می‌کنه چون تو دوستی زیرآبی می‌رفت

پس دو دستی بچسبم به عشق که متعهدتر از این آدم تو عمرم ندیدم

عزیزم شما تو دوراهی نیستی

دلت فقط یه جاست 

می ترسی حسرت نداشته هات رو بخوری که عزیزم اگر با ادم درست و حسابی باشی مهر و محبت ضد برابر پول برات ارزشمند میشه

حاضری نون خالی بخوری ولی با یه بیشعور سر یه میز لاکچری نشینی