2777
2789
عنوان

میشه شما قضاوت کنین و کمکم کنین؟

65 بازدید | 10 پست

شما با رفیقی که خیلی سرده و از اون دسته ادماست که تا وقتی بهش پیام ندی بهت پیام نمیده چیکار میکنین؟  براش اهنگ میفرستادم باهاش از همه چیم حرف میزدم اما هیچی بهم نمیگه چند وقت پیش تولدشو تبریک گفتم براش کادو خریدم اما هنوز ندیدمش که بهش بدم بهش گفتم با ذوق کادو چی گرفتی گف یع چیزایی...  باهاش رفت امد خانوادگی دارم اما توی جمع پیشم نمیاد قدیما همش میگفتم بیخیال من بهش پیام میدم من ک دوسش دارم اما خسته شدم غرورم شکسته شد هیچی بهم نمیگه باهام حرف نمیزنه احساس میکنم اویزونشم ۲۹ روز پیش بهش پیام دادم خودم حالشو پرسیدم سرد جواب داد با خودم گفتم دیگه تصمیم میگیرم بهش پیام ندم تا ببینم یادم میکنه یا نه همزمان باهام انلاینه اما انگار نه انگار واقعا برام سخته بعد ۴ سال رفاقت اینطوری باهام رفتار بشه خیلی دلشکسته شدم بعضی وقتا باخودم میگم یعنی دلتنگم نمیشه؟  من براش جونمم میدادم واقعن 😔🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزار حالا اون بیفته دنبالت چون هی دم دستش بودی گفته این هرجور باهاش رفتار کنم هست 

همه ی ابجیام بهم میگن چطوری انقد دوسش داری این خیلی بی احساسه از اوناس ک وقتی دو تا رفیق بعم میگن بهترین رفیق منی میگه اه اه حالم بهم خورد خیلیی سرده خیلی 

بدم میاد از این ادمااااا

باور کن خیلی نامرده خیلی قدیما همه چیزمو بهش میگفتم با جون دل بهش همه چی میدادم محبت لباس...  ابمیوه فروشی همش حساب میکردم اما الان رفته مدرسع جدید چیزی نمیگه اما میفهمم که رفیق جدید پیدا کرده