2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

مامانم میخورد عالی بود 

خانوم دکتر آینده ام شایدم پرستار🥺😁حامی زن زندگی آزادی ✌ دختر آریایی ام از نسل اسطوره های ایران عزیزم #مهسا#نیکا#مهرشاد#حمیدرضا#سارینا و ...🤍 طرفدار صلح در سراسر جهان 🌱اتـحـاد رود هـایـیـمـ ، دریـایـیـمـ 😎 #توماج صالحی 🤍 اگه باهام مخالفی ریپلای نکن چون ممکنه بشورمت و بذارمت اونور   
من دیدم خوردن سالم سالمن🤦🏻‍♀️ فقط بعد سفارش ته دلم ی جوری شد خسته شدم از بس لباس زار زدن تو تنم

برو دکتر تغذیه رژیم بگیر هیچکس از من لاغر تر نبود ۳۹کیلو بودم با رژیم غذایی بدون هیچ داروچاق کننده ای وزن اضاف کردم الان ۶۰کیلو ام

کبدت نابود میشه باعث نازایی میشه استخون لگن سیاه میشه کل بدنت در از جوش میشه بعداز اینکه ول کنی

والله تو مجردیم میخوردم چاق شدم الانم دیگه نمیتونم لاغر بشم بدون برگشت بود

الانم باردارم😐😐

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
واقعا؟ چه مدت خورد چقد زیاد. کرد

چهل روز ۸ کیلو 

خانوم دکتر آینده ام شایدم پرستار🥺😁حامی زن زندگی آزادی ✌ دختر آریایی ام از نسل اسطوره های ایران عزیزم #مهسا#نیکا#مهرشاد#حمیدرضا#سارینا و ...🤍 طرفدار صلح در سراسر جهان 🌱اتـحـاد رود هـایـیـمـ ، دریـایـیـمـ 😎 #توماج صالحی 🤍 اگه باهام مخالفی ریپلای نکن چون ممکنه بشورمت و بذارمت اونور