2777
2789
عنوان

باید جراحی کنم؟؟😭😭

51 بازدید | 7 پست

باردارم دندونم عفونت داره دوهفتس یه عفونت بزرگ زیر گوشت لثه بالا هیچ جوره قابل تخلیه نیس بشدت بزرگه انتی بیوتیکمخوردم خوب نشدم

خدایا میسپارم به خودت کمکم کن🙏🏻✨

باورت میشه واسه من خیلی خیلی بزرگ شد بعد مثل جوش ترکید منم فشار دادم همه عفونتش تخلیه شد و از فرداش انگار هیچ اتفاقی نیوفتاده بود 😐

برگای خودم ریخته بود بخدا

آدم ها برای کسانی که دوستشان دارند قانون ها را می شکنند و برای افرادی که مطلوبشان نیستند قانون میگذارند 💔 افسردگی یک خشم علیه خود است ، انتقامی است که آدم به جای زندگی از خودش میگیرد . وقتی اتفاق می افتد که احساس میکنی دنیا ، خدا و سرنوشت به تو ظلم کرده اند و تو به جای مبارزه یا پذیرش ، خودت را مجازات میکنی ...

باورت میشه واسه من خیلی خیلی بزرگ شد بعد مثل جوش ترکید منم فشار دادم همه عفونتش تخلیه شد و از فرداش ...

زیر لثه که اصلا امکان نداره تخلیه بشه قسمت پایین که نیست که راحت تخلیه بشه بالا ترین قسمت دندونمه

خدایا میسپارم به خودت کمکم کن🙏🏻✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زیر لثه که اصلا امکان نداره تخلیه بشه قسمت پایین که نیست که راحت تخلیه بشه بالا ترین قسمت دندونمه

ای وای

ولی اصلا نترسی ها هیچی نیست

رفتی دندون پزشکی؟

آدم ها برای کسانی که دوستشان دارند قانون ها را می شکنند و برای افرادی که مطلوبشان نیستند قانون میگذارند 💔 افسردگی یک خشم علیه خود است ، انتقامی است که آدم به جای زندگی از خودش میگیرد . وقتی اتفاق می افتد که احساس میکنی دنیا ، خدا و سرنوشت به تو ظلم کرده اند و تو به جای مبارزه یا پذیرش ، خودت را مجازات میکنی ...

نه نرفتم

حتما برو یه کاری میکنن واست 

پیش یه دکتر خوب برو و بگو بارداری

میترسم با دارو خوب نمیشه؟

عزیزم به زور که باهات کاری نمیکنه 

من دارو نخوردم راستش انقدم درد میکرد دوهفته با اون طرف هیچی نمیتونستم بخورم بعدشم ترکید

انشالله توام زود خوبشی حتما برو دکتر