2777
2789

۱۲هفتمه یه عفونت خیلی بزرگ زیر لثه ام هس هیچ جوره تخلیه نمیشه کپسول امتی بیوتیکم خوردم جواب نداد چیکار کنم😭

خدایا میسپارم به خودت کمکم کن🙏🏻✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پوست انار خیلی خوبه اصلا همچین تخلیه میکنه عفونت دندون رو ‌.ولی چون بارداری نمیدونم میتونی استفاده ک ...

بزارم رو عفونته؟اصلا قابل تخلیه نیس

سن بارداریت کمه باید فعلا صبر کنی

ببین برای عفونت دندون یکی نشاسته بذاری رو دندونت رو مرتب عوضش کنی تا چند ساعت این خیلی خوبه 

یکی هم سیر رو یکم نمک بزنی بذاری روی دندونت.  میسوزه و درد داره ولی قشنگ عفونتو خشک میکنه

برای شما اگر حوصله داری و تهوع نمیگیری همون نشاسته بهتره چون درد و سوزش سیر رو شاید نتونی تحمل کنی

منم هفته ۳۱امم.  چند روزه دندون دردم اخری زنگ زدم به دکترم شروع کردم گریه کردن گفت همین الان بیا نامه بگیر.  رفتم بی نوبت پذیرشم کرد نامه داد.  ولی دندون پزشک نامرد نوبت نداد.  دوتا دندونامو باید درست کنم دیگه گفتم اگر نوبت نده میرم میکشم.  ولی گفت ژل دنتا باریج میتونم بزنم همونو زدم خوب شده فعلا دردش خیلی کم شده.  نمیدونم تو هفته ۱۲میتونی ازش استفاده کنی یانه

بزارم رو عفونته؟اصلا قابل تخلیه نیس

اره قسمت قرمزشو نازک پوس بکن بنداز دور قسمت زردشو بذار دقیق رو عفونت و شب بخواب صبح میبینی چه کرده . البته باز تاکید میکنم چون بارداری نمیدونم میتونی انجام بدی یا نه 

اره قسمت قرمزشو نازک پوس بکن بنداز دور قسمت زردشو بذار دقیق رو عفونت و شب بخواب صبح میبینی چه کرده . ...

خب چجور تخلیه میشه این قابل تخلیه نیس

خوردم یک درصدم تاثیر نداشت

دوره داره عشقم عفونت دو هفته اینا طول می‌کشه خوب بشه ،پوست انار هم که دوستان گفتن امتحان کن خوبه ،

بسپارش به زمان خودش درست میشه نگران نینی هم نباش هیچی نمیشه

دوره داره عشقم عفونت دو هفته اینا طول می‌کشه خوب بشه ،پوست انار هم که دوستان گفتن امتحان کن خوبه ، ...

اصلا خیلی عجیب غریبه تا للان اینطور نبودم اندازه یا کشکه باور کن