2777
2789

عزیزم راجب سرم ویتامین سی میشه توصیح بدین؟

علاقه مندی هام : درس خوندن و فضای آکادمیک👩🏻🎓 زبان اسپانیولی 🇪🇸 شکرگزاری نوشتن🌸 کتاب خوندن📚 تست کردن غذای بین الملل و کافه های جدید با داداشم 🌮 ❤️دانشجوی رشته مشاوره خانواده❤️

عزیزم راجب سرم ویتامین سی میشه توصیح بدین؟

اره عزیزم سرم ویتامین سی برای لکه صورتت کسایی که لک هاشون زیاده من بهشون سرم ویتامین سی رو معرفی میکنم برای لک صورت عالیههه ولی کسی که لک نداره من پیشنهاد نمیکنم 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اره عزیزم سرم ویتامین سی برای لکه صورتت کسایی که لک هاشون زیاده من بهشون سرم ویتامین سی رو معرفی میک ...

یعنی اگ صورت لک نباشه، بزنم

لک ایجاد میشه؟ 

علاقه مندی هام : درس خوندن و فضای آکادمیک👩🏻🎓 زبان اسپانیولی 🇪🇸 شکرگزاری نوشتن🌸 کتاب خوندن📚 تست کردن غذای بین الملل و کافه های جدید با داداشم 🌮 ❤️دانشجوی رشته مشاوره خانواده❤️

سلام عزیزم 

میشه یه برند ایرانی  که محصولاتش مناسب پوست مختلط باشه معرفی کنی؟

و اینکه درمالیفت بهتره یا ژنو بایوتیک؟ 

و یه چیزه دیگه برای جای جوش و لک پیشنهاد از محصولات ایرانی چیه و اینکه اسکار پوستی به جز روش های کلینیکی درمانی نداره؟

واقعا ممنون میشم جواب بدی

این روزا میگذرن اما تو از این روزای لعنتی نگذر