2789
عنوان

کارم بد بود؟

246 بازدید | 16 پست

من۱۷سالمه...مامانم از بچگی میگفت همه از تو بدشون میاد...ببینید من خودم دارم اعتراف میکنم که تنها اشتباهم و بزرگترین اشتباهم که البته پشیمونم نیستم فعلا اینه یکیو دوست دارم و اونم آدم خوبیه مامانمم کاملا راضی...اما یهو یه بجثی میشه میگ تو ج...نده ای و حرفای رکیک میزنه همیشه ام میگ اون بچه کوچولوعه مثلا از تو بدش میاد ،حتی خواهر خودمم که بچه اس میگ از تو بدش میاد دلمو هزار بار شکسته... امشب داشتم با ذوق میگفتم فردا بگو پسر دایی کوچیکمو بیارن دلم براش تنگ شده اونم گفت آخه اون از تو بدش میاد دوستت نداره💔دلم شکست من چشامو بستم در چی میومد تو دهنم میگفتم💔کارم بد بوده؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سعی کن حرفاشو نشنیده بگیری یجور که انگار اونا دارن به یه زبون دیگه حرف میزنن

شبیه مه شده بودی،نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تورا دید،تنها میشد در تو گم شد که شدم...لطیف و دور گریزی ،مگر خیال منی مربای توتفرنگی من؛ شیرینترین اشتباه زندگیم بودی.مربای توتفرنگی من؛ کاش هیچوقت تموم نمیشدی...‏همه گفتند ك نگاهت تاوان داردمن دیوانه چرا نگاهت کردم:)

خب منم بودم عصبی میشدم 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚