2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته از همه چیز... 🥺

70 بازدید | 8 پست

دنیا سرشار از بی شعوری (حرف های من راجب همه هست ، نه شکست عشقی)

داشتم کسایی که خیلی دوستشون داشتم ولی اونا راحت منو فروختن برای کسایی که شاید ازم ظاهر ساز تر بودن

سالیان سال با اونا بودم ولی راحت منو با یه نفر دیگه جایگزین کردن ، قدیما فکر میکردم احترام و محبت کردن برای ایجاد محبت کافیه ولی الان فهمیدم ظاهر سازی و پاچه خواری خیلی مهمتر... کسایی که دوستشون داشتم کسایی که واقعا ظالم و بی شعور بودن رو به عنوان دوست گرفتن و بعدش منو به عنوان دشمن و منافق... من هرگز پشت اونا غیبت نمیکنم ولی غیبت هایی که بقیه پشت اونا میکنن رو به اسم من میزنن ، اینقدر صادقانه با بقیه دوستی میکنن که اونا رو جزو آدم های صادق میذارن ، من و دوستای واقعا پاک و ساده ام رو به عنوان پاچه خوار و دشمنشون‌‌... میتونم دو ساعت فقط تایپ کنم راجب کاراشون ، دشمنای من اینقدر بی شعورن تو دل همه جا باز میکنن و اینقدر ماهرن که منو خراب میکنن خودشون رو ساده مهربون جا میزنن.... منو کسایی که بقیه رو به عنوان آدمای کثیف...

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️

نمیدونم کسی حرفای منو درک میکنه یا نه....

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توهم زرنگ باش ازشون دوری کن وبسپاربخدا

میدونید چیه

فرض کن دوستی داری سالیان سال باهاش دوستی

تو سختی و راحتی کلا تو همه چی

من سعی میکنم کلا با همه مهربون باشم زیادم پاچه خواری حرفه ای بلد نیستم

بعدش چند روزه با مهارت عجیب ظاهر سازی اون آشنا ها و دوستای منو میارن تو گروه خودشون

خیلی اعصاب خوردکنی

الان جوری با من حرف میزنن انگار من یه آدم بی شعورم

شخصیت من برای اونا شده یه آدم ظاهر ساز بی شعور 😕

ارزش نداره خودتو اذیت کنی! گور ...

🥺👍

میدونید چیه فرض کن دوستی داری سالیان سال باهاش دوستی تو سختی و راحتی کلا تو همه چی من سعی میکنم ک ...

چرامیخای باهمه مهربون باشی این اصلاخوب نیست بهترازشون دوری کنی .اصلاراجبشون فکرنکن وخودتوساده نشون نده

چرامیخای باهمه مهربون باشی این اصلاخوب نیست بهترازشون دوری کنی .اصلاراجبشون فکرنکن وخودتوساده نشون ن ...

اوکی چی بگم

با این شرایط بهترین کار همینه