2777
2789
عنوان

عمل بینی

470 بازدید | 46 پست

امروز ۴۲روز میشه که عمل کردم ، 

همکارم‌میگفت تا ماه سوم اینا هرچی بینیت بود تا اخر همونه 

این حرف درسته ؟ 

من هنوز نوک‌بینیم بزرگه و دس میزنم ورم داره و نرمه 

ینی جای امید هست که کوچیکتر بشه 

سوراخمم که قبل عمل بزرگ بود الانم‌همونه بکیش بزرگه بکیش کوچیکه 

من استرس میکشم سر این‌موضوع میشه ارومم‌کنبن دوستان ؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیر کاملا اشتباه گفتن

سه ماه اول بینی بزرگتر از قبله

بعد شش ماه تازه شکل میگیره 

تا یک سال آلی یک سال و نیم طول می‌کشه تا جا بیفته

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
خیر کاملا اشتباه گفتن سه ماه اول بینی بزرگتر از قبله بعد شش ماه تازه شکل میگیره  تا یک سال آ ...

ینی تا عید پس همیننطوریم من هیلی استرس کشیدم سر این 😭😭

بعد دکتر بهم‌گفته روزا چسب نزن اشکال داره من سه روز چسب میزنم‌در هفته چون سر کار میرم‌خیلی ورم داره بد دیده میشه منم‌چسب میزنم . 

سرم‌هم‌نمیریزم گفته بود دوبار بریز در روز 

مگر اینکه نفسم تنگ شدنی میریزم فقط 

ینی تا عید پس همیننطوریم من هیلی استرس کشیدم سر این 😭😭 بعد دکتر بهم‌گفته روزا چسب نزن اشکال داره ...

اول اینکه بهتره چسب رو برداری 

چه الان چه ماه دیگه چسب برداری بعد چسب برداشتن اول بینی یکی دوماهی خیلی ورم می‌کنه و بعد فروکش می‌کنه .اینکه دیرتر چسب رو برداری این فرایند به تعویق میفته

دوماً دکتر من گفت نهایت در هفته دوبار برو حمام و بعد خمام چسب رو بکن بیشتر از دوبار چسب عوض نکن خوب نیست پوست بینی کشیده میشه 

شما سه روز هی داری چسب می‌کنی از دماغت 

سوما عمل بینی صبر میخواد دکترا نگفت تا یکسال ورمه؟ 

از بعد شش ماه سایزش کوچیک میشه اما اگه ایرادی داشت چندان اصلاح نمیشه دیگه 

اما زیر شش ماه قابل قضاوت نیست

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
ینی تا عید پس همیننطوریم من هیلی استرس کشیدم سر این 😭😭 بعد دکتر بهم‌گفته روزا چسب نزن اشکال داره ...

منم همینم همیشه سرم نمی‌ریزم البته از استرس و ناراحتی 

حوصله هیچکاری رو ندارم😭

اول اینکه بهتره چسب رو برداری  چه الان چه ماه دیگه چسب برداری بعد چسب برداشتن اول بینی یکی دوم ...

ببین بمن گفت فقط شبا بزن پس درمتیجه هر روز صبح باید بکنم‌دیگه. فقط چون گفته روزا نزن من استر یدارم‌چون روزا دارم‌میزنم‌بخاطر محل کارم‌اپنم فقط سه روز در هفته . 

اره کشیده میکشه وقتی دارم‌مبکنم حس‌میکنم این‌کشیدن چه ضرری داره بنظرت ؟  

بعد من ماساژم نمیدما مهمه ؟ 

ببین بمن گفت فقط شبا بزن پس درمتیجه هر روز صبح باید بکنم‌دیگه. فقط چون گفته روزا نزن من استر یدارم‌چ ...

بله ضرر داره خیسش کن بعد بکن 

منم ندادم 

اگه گفته بده باید بدی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز