2821
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 46 پست
من دوساله عمل کردم هنوزبادداره ولی اناناس بخور وباسرم شستشو شستشومیدی یان؟

بازم‌مگه باید اناناس بخورم نوک‌بینیم خیلی ورمه ولی بالاش اوکیه تقریبا و‌کناره هاش همون خط ۱۱ خوبه 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چسب بیش از حد بزنی بدتر ورم میکنه که… اگه از شستشوی بینی خوشت نمیاد اسپری بینی بخر روزی سه چهار پاف ...

اون اسپری یدونه اوایل داده بود دوران نقاهت میزدم ازش بعد انداختمش دور 

همون سرم‌گفته بریز 

چیکار کنم اخه سه روز در هفته سرکارم‌خوشم‌نمیاد بااون بینی پاشم برم مجبورم‌چسب بزنم نمیدونم واقعا چی درسته

الان‌خوبهذبینیت راضی هسی ؟ ماه ششم به بغد کوچیک شد ؟ سوراخ های بینیتم مقارن شد ؟ 

بله

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
بازم‌مگه باید اناناس بخورم نوک‌بینیم خیلی ورمه ولی بالاش اوکیه تقریبا و‌کناره هاش همون خط ۱۱ خوبه&nb ...

ببین یه نصیحت من بهت غضروف بینی دیرترازجاهای دیگ جوش میخوره این طبیعیه نگران نباش 

اون اسپری یدونه اوایل داده بود دوران نقاهت میزدم ازش بعد انداختمش دور  همون سرم‌گفته بریز  ...

عزیزم نگران نباش سه ماه خیلی زوده برای دیدن نتیجه بینی گوشتی تا دو سال طول میکشه که جا بیوفته بقیه بینی ها هم یکسال حداقل زمان میخواد، من درکت میکنم آدم چون چهره‌ش عوض شده سخت باهاش کنار میاد حتی اگه بهترین بینی هم دکترت درآورده باشه.. تا کی میخوای چسب بزنی قشنگم اگه گفته نزن دیگه چسبت رو درار مطمئن باش کسی هم چیزی درمورد بینیت نمیگه یعنی حداقلش از بینی قبلی خودت زیباتر نیست؟ من که حتی با ورم و کبودی از بینی قبلی خودم بهتر بود😄 چسبت رو درار و به بینیت زمان بده ضمنا اگه شستشو ندی بینیت چسبندگی پیدا میکنه خدای نکرده

عزیزم نگران نباش سه ماه خیلی زوده برای دیدن نتیجه بینی گوشتی تا دو سال طول میکشه که جا بیوفته بقیه ب ...

مرسی از درکت و اینکه انقدر مثبتی 🌱

بینیم گوشتی نبست ،

اره گفته بارها تا یکسال زمان میخاد دکتر . 

پس چسب نزنم ؟ 😢😢

همونجوری برم ینی سرکار ؟ 

حس میکنم ادم‌زیر ذره بینه و هی دارن‌نظرات میدن‌تو‌محل کار . 

نوکش ورمه 

یه سوراخش که قبلا بزرگتر بود کج بود الانم فعلا نسبت به اون یکی همینه 

بالاش خوبه فقط 

مرسی از درکت و اینکه انقدر مثبتی 🌱 بینیم گوشتی نبست ، اره گفته بارها تا یکسال زمان میخاد دکتر .&n ...

قشنگم عادیه متاسفانه توی ایران همه درمورد همه چیز نظر میدن مخصوصا اگر عمل باشه اونم عمل زیبایی همه کارشناس و دکترن، همه‌ی بینی‌ها نامتقارن بینی‌های طبیعی حتی خیلی بیشتر اما چون کسی بهشون دقت نمیکنه متوجه نمیشه اما شما الان چون به بینیت خیلی دقت میکنی و کلا همه میخوان یه نظری بدن باعث میشه بیشتر به چشم بیاد نامتقارن بودنش، شما خودتو راحت کن چسبتو درار فوقش دو ساعت اولی که ببیننت بهش توجه کنن بعدش دیگه عادی میشه و اگر ازش ایراد گرفتن و اینطور چیزا تو دست پیش بگیر بگو آره الان خیلی ورم داره و این حرفا اصلا هم نشون نده که خیلی راضی نیستی وانمود کن عاشقشی بقیه هم زیاد دخالت نمیکنن.. همین که چسبو ورداری شروع میکنه به جا افتادن بینیت❤️‌

عزیزم چیکارا کردی؟ چه خبرا از بینیت😁

قربونت ، هیچی چسبه رو‌برداشتم اوکیه اوکی ام‌محل کار 😁😃

بجز یکی دو‌مورد انرژی منقی همه انرزی مثبت میدادن بهم‌. 

اکثرا هم‌ساکت بودن بقیه موارد و‌هیچ نظری نشنیدم خنثای خنثی . 🫤

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792