2777
2789

بچه ها ادمینم کارفرمام اول هر ماه نصف مبلغ رو میده قرار بود ۲۲ این ماه قسط اولو بده پیجش پیج اشپزیه هنوز قسط اول رو نداده ینی ۶ روز گذشته بعد امروز بهش پیام دادم که واریز نمیکنید پولم رو پیام بالاییم رو جواب‌داده گفته ممنون جواب اینم نداده بی محلی کرده 

چیکار کنم؟؟

بهش بگم باز؟شما باشید چیکار میکنید؟میترسم کارمو از دست بدم

چند ماه پیشش کار میکنی؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو ماه

خوب یکم دیگه صبر کن ببین چی میشه دوماه زود برا شناخت طرفت

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بله دوباره میگم ،خانم یا آقای فلانی من صبح هم خدمتتون عرض کردم قرار بوده ۲۲ ام واریز کنید ولی تا الان خبری نشده محبت میکنید تا فردا برام واریز کنین حقیقتا لازم دارم 

عزیزم حقته چرا نمیگی مگه قرار بوده مفتی کار کنی ادمینی سخته دائم باید سرت تو گوشی باشه از وقتت گذاشتی براش بهش بگو چرا تعارف میکنی عجبا حقته 

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚