2821
2789
عنوان

برگردم خونه؟

229 بازدید | 17 پست

عاقا از تاپیکهای قبلیم خبر دارین دیگه...

خلاصه زندگی همش خوش و بش نیس...

دیروز ناهار ک خوردیم، قرار شد ایشون بره یه جلسه و تا قبل مغرب برگرده، شد ساعت ۸ ، نیومد. زنگ زدم گفتم تو راهی؟ گفت هنوز جلسه‌ایم. منم گفتم میرم خونه مامان😑

پیاماشم جاواب ندادم😑

خب باید زودتر می‌اومد اون دونفره‌ها رو هم تموم میکردیم دیگه. خدایی حق بامن نبود؟ اصلا باید بقیه‌ش رو تنهایی تموم کنه😑😑😑😑😑

تازه پیام داده... ای خداااااااا😒

اگر آدم از چیزی غنی باشه، باهاش فخر نمیفروشه.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

صب کن بخونم ببینم چرا قهر کردی

ببین از دوشنبه تا ۵ شنبه ماموریت رفته بود اهواز. بعدم مجبور شد همکارش رو با خودش بیاره چون پول تپسی تا گرمسار از فرودگاه زیاد میشده.. خلاصه شب ساعت ۳ اومدن، تا جایی ک در توانم بود مرتب کردم خونه رو از حالت کارگاه در بیاد، برای همکارشون توی پذیرایی با اون وضعیت ختخواب انداختم. فردا صبح ایشون رفت، همسرم ساعتای ۱۰ منو بیدار کرد صبحانه خوردیم، چون خسته بود از کار، رفت تا ظهر خوابید، بیدارم ک شد بعد نماز و کارهای دیگه گفت من میرم جلسه تا قبل مغرب میام...

منم واقعا توی این چند روز خیلی اذیت بودم، تنهایی کار کردن رو مبلها خب واقعا برام سخته..

دیگه بقیه داستانم ک همون پست اول گفتم..😭

الانم تشریف آوردن خونه مامانم

منم توی اتاقم، نمیخوام برم اصلا اونطرف. اومد سلام داد و خواست دست بده، من جواب ندادم 😑😑😑😑😑

دیگه رفت اونطرف نشست😑👊

ببین از دوشنبه تا ۵ شنبه ماموریت رفته بود اهواز. بعدم مجبور شد همکارش رو با خودش بیاره چون پول تپسی ...

پیام داد برگرد چیز انچنانی نیست اگه تو خسته بودی اونم خسته بوده تو اینجا کار میکردی اونم اونجا کار میکرده بیکار ک نبوده حالا جلسه ش هم بیشتر طول کشید بعضی وقتا برنامه ها اونجوری ک ما میخوایم پیش نمیره 

برگرد کام خودتو تلخ نکن تا تقیم بتوقی میخوره نگو میرم خونه بابام اگرم گفت نگو رفته بودم خونه بابام قهر 

بگو این چندروز خسته م بود رفتم استراحت کنم این خستگی از جونم دربیاد 

مبل سازی دارید؟

تو روخدا اگر بلده کاری زودتر کمک فکری بده. خستم‌ مغزم هنگه

ساعت ۱۰ نشده دیگه میخواد برگرده.

اینم بگم خیلی وقتا بدقولی میکنه‌ها. البته جریمه‌ش هم پرداخت میکنه... ولی اینبار من خیییییلی اعصاب مصابم داغون بود

پیام داد برگرد چیز انچنانی نیست اگه تو خسته بودی اونم خسته بوده تو اینجا کار میکردی اونم اونجا کار م ...

خب ضایس ک الان بگم برمیگردم، نمیگه پ چرا رفتی...

ن مبلسازی چیه خواهر

مبلهای خودم توی خونه جا نمیشد، گذاشتیم خونه مادر دوستش طبقه بالاشون جا داشتن

دیگه یه مبل جمع و جور دیدم توی دیوار گفتم من اینو میخوام بگیر درستش کنم...

دیگه اینی شد ک دیدی..

الانم تشریف آوردن خونه مامانم منم توی اتاقم، نمیخوام برم اصلا اونطرف. اومد سلام داد و خواست دست بده ...

اینجور نکن با زندکیت 

زندگی ک بچه بازی نیست

بعضی وقتا پیش میاد ک تنها بمونیم پیش میاد ک کازای سختو تنهایی انجام بدیم 

ببین چقد دوست داره اومده خونه دنبالت به دل نگیر اگر میخوای هم بروش بیاری بگو فقط حس میکردم باید برات مهم تر باشم و خستگیم رو درک کنی ولی جدی جدی اینکه از جلسه دربیاد شاید کار داشته خب نمیتونه به اونا بگه شما برید من برم کمک همسرم کار تعطیل

نرمی و انعطاف داشته باش تو زندگیت دیگه برای چیزای اینجوری نرو خونه بابات قهر 

اون قهر خونه بابا رفتن برا این موقع ها نیست

خب ضایس ک الان بگم برمیگردم، نمیگه پ چرا رفتی... ن مبلسازی چیه خواهر مبلهای خودم توی خونه جا نمیشد ...

خوبه قشنگ شدن 

خب دیگه اگه فهمیده قهری برو کنارش تا از دلت دربیاره اول خودتو بگیر زبون ک ریخت باهاش اشتی کن 😂😂

وای باور کن خیلی چیز کوچیکیه ک براش ناراحت شدی خدارحمت کرد تاپیکت شلوغ نشد وگرنه نینی سایتیا هندونه میزاشتن زیر بغلت برو طلاق بگیر 😂😂😂

اینجور نکن با زندکیت  زندگی ک بچه بازی نیست بعضی وقتا پیش میاد ک تنها بمونیم پیش میاد ک کازای ...

ممنونتم

همین که کمک دادی برام دنیاس..

بخدا من انقدام یه دنده نیستم. الان میرم اونطرف.. ولی هیچی نمیگما

خوبه قشنگ شدن  خب دیگه اگه فهمیده قهری برو کنارش تا از دلت دربیاره اول خودتو بگیر زبون ک ریخت ...

دمت گرم. رفتم.. رفتم... خیلی عزیزی💚💚💚💚💚💚💚