2777
2789
عنوان

ترمیم معدلل

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 60 پست
گفتن از ۱۵ تا ۲۹ اسفند  من اول از طریق دولت من رفتم برای پسرم ترمیم معدل ثبت نام کنم  شما ...

عزیزم تو قسمت استعلام گیرنده شما چی انتخاب کردین

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتن از ۱۵ تا ۲۹ اسفند  من اول از طریق دولت من رفتم برای پسرم ترمیم معدل ثبت نام کنم  شما ...

الان باید حتما یه شماره تلفن به اسم خودمون داشته باشیم؟

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
بحث اینه کنکور هم دارن و درس های اختصاصی دوازدهم هم توی نهایی هست اون ۵۰ درصد که فقط درس های عمومی ...

خب دیگه،یه کنکوری الان حداقل ۹ساعت رو باید بخونه 

اهمیت نهایی به این دلیل زیاده که میتونه کم کاری کنکور که سخت تر هست رو به بهترین نحو ممکن جبران کنه و همین نهایی برا کسیکه  حتی ریاضی رو منفی زده یه تراز عالی داده ک اونو به پزشکی تعهدی رسونده

۵ساعت معجزه س 

دست پایین نگیر

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

استادت پیشگویی میکنه؟؟ رک بگم این چرت و پرتارو دور بریز،از الان روزی ۵ساعت برا ترمیم وقت بزار نمونه ...

خب استادش داره حرف منطقی میزنه چون امتحان دی ماهیی که برای بزرگسالان برگزار شد هم سطحش مثل خرداد ۴۰۲ بود و برای گزینش خیلی طبیعیه که یکی دونمره رو سخت کنن ولو بیشتر

اره عزیزم اگه نداری برو بخر

کار یه ساعته

[QUOTE=328730190]مطمنی الان وقت ترمیم معدل هست ؟!؟  اخه هیچ سایت معتبری زمانشو اعلام نکرده که[/QUOTE

زنگ زدم اموزش و پرورش کل گفتن هنوز شروع نشده اما انقدر تو همه ی سایت ها گفتن و یه فایل اموزش ثبت نام گذاشتن من همونو انجام دادم وکد ۱۱ رقمی رو گرفتم راستش ترسیدم نکنه به خاطر ۲۲ هزارتومن جا بمونم بعدا بهانه کنن چون این مورد رو انجام ندادم نمیتونم ثبت نام کنم برای ترمیم معدل که انگار قصد اموزش و پرورش هم همین بوده که با این اخبار این ثبت نام انجام بشه و اون ۲۲ تومن رو بگیره یعنی یه جورهایی فرمالیته هست و خواسته جیبش پر شه از ترسیدن ۴ تا ادم مثل من  

خب استادش داره حرف منطقی میزنه چون امتحان دی ماهیی که برای بزرگسالان برگزار شد هم سطحش مثل خرداد ۴۰۲ ...

برا کسیکه رو درساش تسلط کافی رو داره این حرفا طبیعتا بی اهمیت میشه

گوش دادن و تحلیل کردنشون فقط استرس و ناامیدی رو تزریق میکنه،سوال نهایی از دل کتابه دیگه ورنمیدارن که از پشت کوه بیارن 

کتاب و قشنگ زیرو رو کنین سوالات سالهای قبل رو پوشش بدین به نتیجه دلخواه میرسین

هر استاد و مشاوری طبیعتا واسه خودش حرفی برا گفتن داره 

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

خب دیگه،یه کنکوری الان حداقل ۹ساعت رو باید بخونه  اهمیت نهایی به این دلیل زیاده که میتونه کم ک ...

عزیزم من درس های عمومی رو گفتم که از کنکور حذف شده و کسی زیاد بهشون بها نمیده(عربی فارسی دینی زبان)

روزی ۳ ساعت از الان حتی ۲/۵ ساعت وقت بذارن عالیه

شاید شما با درس های اختصاصی روی هم میگین ۵ ساعت 

عزیزم تو قسمت استعلام گیرنده شما چی انتخاب کردین

من با شماره ی پسرم که رفتم مشخصات خودش رو اورد نخواستم چیزی رو عوض کنم اما با شماره ی پدرش که رفتم از قسمت همه ی فرزندان رفتم اسم پسرم رو میاورد و میزد غیر محصل دیدم دردسر داره با سیم کارتی که به اسم خودش بود وارد سایت شدم 

عزیزم من درس های عمومی رو گفتم که از کنکور حذف شده و کسی زیاد بهشون بها نمیده(عربی فارسی دینی زبان) ...

بله کل دروس ۵ساعت 

بله کل دروس ۵ساعت 

اینجوری ۵ ساعت هم کمه

چون توی کنکورم میاد ۷ ساعت دوازدهم ۴ ساعت پایه منطقیه به نظرم 

من با شماره ی پسرم که رفتم مشخصات خودش رو اورد نخواستم چیزی رو عوض کنم اما با شماره ی پدرش که رفتم ا ...

نه عزیزم یه قسمتی هست بعد پر کردن مشخصات که میپرسه سازمان استعلام گیرنده چیه

مثلا دانشگاه ازاد دانشگاه دولتی اینا

اون قسمت رو میپرسم

برا کسیکه رو درساش تسلط کافی رو داره این حرفا طبیعتا بی اهمیت میشه گوش دادن و تحلیل کردنشون فقط است ...

من گفتم شدنی نیست نمره کامل گرفتن؟

شما گفتی مگه پیشگوعه بنده هم جواب اون قسمت از حرفتون رو دادم عزیزم چون همین پارسال زیست رو یجوری طرح کرده بودن که اگه یکی تابحال تستای کنکوری و تله دار ندیده بود نمیتونست نمره کامل بگیره

پیاماتون هم ربطی به حرف من نداشت باید میگفتید طبیعیه سخت تر طرح کردنشون تا هر احدی بدون خوندن نتونه ۲۰ بشه و حق اونی باشه که زحمت کشیده

راستش اگر داشته باشید خیلی راحت تره من با شماره پدرش که پارسال برای گرفتن کارنامه و سابقه تحصیلی این دنگ و فنگ ها بود ثبت نام کرده بودم  وارد سایت میشدم (از طریق دولت من) مشخصات پدرش رو میاورد و مدارک تحصیلی پدرش رو 

دو روز سر و کله زدم حالی نشدم دیگه یه سیم کارت داشت که پارسال گرفته بود و رو گوشیش نبود اونو انداختم رو گوشیش و راحت مراحل رو طی کردم