2777
2789
عنوان

ترمیم معدلل

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 60 پست
یعنی چجوری با گوشی مامانم برم؟اطلاعاتو چی بزنم آخه؟

عزیزم از ۱۵ اسفند سایت برای ثبت نام باز میشه و همچی الکترونیکیه

نه همچی اطلاعات خودتون باشه ولی از قسمت پروفایل والدین رو انتخاب کنید موقع ورود

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم واسه شما گزینه ورود از طریق دولت من رو میاره؟ من چون گذرواژه رو نمیدونم میگن باید از طریق دول ...

شماره ملی و سریال شناسنامه رو باید بزنین

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

عزیزم از ۱۵ اسفند سایت برای ثبت نام باز میشه و همچی الکترونیکیه نه همچی اطلاعات خودتون باشه ولی از ...

مطمئنی از ۱۵ شروع میشع؟؟تا کی وقت داریم ثبت نام کنیم؟

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
عزیزم واسه شما گزینه ورود از طریق دولت من رو میاره؟ من چون گذرواژه رو نمیدونم میگن باید از طریق دول ...

از قسمت ورود فرهنگیان /عموم  میتونید برید از طریق دولت من وارد سایت بشید 

شماره تلفنی که به اسم خودتون باشه ندارید ؟ 

بنظرتون سطح سوالات نهایی امسال نسبت به سال گذشته چی جوره  خیلی قراره سخت تر بشه ؟😢

اره بالاتره و اینکه میگن ۱ روز در میون پشت سر هم برگذار میشن💔

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    
والا من استاد کنکورم میگه قراره سخت تر از پارسال بشه🥲

استادت پیشگویی میکنه؟؟

رک بگم این چرت و پرتارو دور بریز،از الان روزی ۵ساعت برا ترمیم وقت بزار نمونه سوالاتو حل کن جواب میگیری

این میگه سخته اون میگه سخته..

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

بچه ها رفتن مدرسه بزرگسالان گفتن از ۱۵ اسفند سایت باز میشه

استادت پیشگویی میکنه؟؟ رک بگم این چرت و پرتارو دور بریز،از الان روزی ۵ساعت برا ترمیم وقت بزار نمونه ...

روزی ۵ ساعت هم نه روزی ۳ ساعت برای درس های غیر کنکور وقت بذارن بازم میشه نمره بالای ۱۹ گرفت

روزی ۵ ساعت هم نه روزی ۳ ساعت برای درس های غیر کنکور وقت بذارن بازم میشه نمره بالای ۱۹ گرفت

۳ساعت برا دروس نهاییی که قراره ۵۰درصد کنکور رو از آن خودشون کنن؟

ن از الان دیگه روتین روزی ۵ساعت باید وقت گذاشت و دست پایین نگرفت،قواعد زبان و عربی رو ک هرروز باید تو برنامه داشت

گفتن از ۱۵ تا ۲۹ اسفند 

من اول از طریق دولت من رفتم برای پسرم ترمیم معدل ثبت نام کنم  شماره تلفن پدرش که پارسال ثبت نام کرده بودم میاورد و مشخصات پدرش رو 

بعدا با شماره تلفن پسرم رفتم سایت  مشخصات خودش بود از طریق استعلام مدرک تحصیلی گفتن ثبت نام کنید اونجا مشخصاتی که میخواست رو پر کردم رفت تو قسمت درگاه بانک ۲۲ هزارتومن باید پرداخت میشد بعد واریز اون مبلغ یه کد ۱۱ رقمی داد بهم همین و چیزی در مورد ترمیم معدل نگفته بود 

۳ساعت برا دروس نهاییی که قراره ۵۰درصد کنکور رو از آن خودشون کنن؟ ن از الان دیگه روتین روزی ۵ساعت با ...

بحث اینه کنکور هم دارن و درس های اختصاصی دوازدهم هم توی نهایی هست

اون ۵۰ درصد که فقط درس های عمومی نیست درس های اختصاصی هم هست 

قطعا فیزیک و ریاضی تسلطش بیشتر از دینی و عربی وقت میخواد 

گفتن از ۱۵ تا ۲۹ اسفند  من اول از طریق دولت من رفتم برای پسرم ترمیم معدل ثبت نام کنم  شما ...

مطمنی الان وقت ترمیم معدل هست ؟!؟ 

اخه هیچ سایت معتبری زمانشو اعلام نکرده که

نی نی سایت شده همدم روزهای سختم 😊                            لطفا دعام کنید که خیلی به دعاتون محتاجم ❤️             
استادت پیشگویی میکنه؟؟ رک بگم این چرت و پرتارو دور بریز،از الان روزی ۵ساعت برا ترمیم وقت بزار نمونه ...

میخوای بیا یه دست مارو بزن؟

ایشون سوال پرسیدن منم جوابشو دادم ما نگفتیم درس نخونین سخته

یه اسکلم اگه سطح سوالای پارسال و سالای قبلو نگا کنه میفهمه که سخت بوده چون تاثیر معدل ۴۰ درصدی بوده الانم که دیگ ۵۰ درصده و طبیعیه سخت باشه

درضمن اون سوالایی که تو نهایی قراره بدن از غیب ارسال نمیشن و طراحایی دارن طراحاشونم همین معلمای کشوره به استاد منم گفتم یه نمونه سوال بفرسته تا سطحشو ببینن و یه شرایطی هم گذاشتن و گفتن سوالا باید این مدلی باشه و اینجور سوال طرح کنین و استادمم از روی اون میگه

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁