2777
2789
عنوان

ترمیم معدلل

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 60 پست

اسی ثبت نام هنوز شروع نشده

شما برو مدرسه بزرگسالان شهرتون و کافی نت و از اونجا پرس و جو کن

فعلا کسی موفق به ثبت نام نشده هنوز احتمال میره که از اول اسفند استارت بخوره 

پیگیر باش شما

نه عزیزم یه قسمتی هست بعد پر کردن مشخصات که میپرسه سازمان استعلام گیرنده چیه مثلا دانشگاه ازاد دانش ...

اسم مدرسه  ،منطقه و استان رو وارد کنید قسمت دانشگاه باید اسم مدرسه ی بزرگسال منطقه ای که هستید رو بنویسید اگر مثل من نمیدونید اسم مدرسه ی بزرگسال منطقه تون چیه یا از اموزش و پرورش یا مدرسه پارسالتون سوال کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجوری ۵ ساعت هم کمه چون توی کنکورم میاد ۷ ساعت دوازدهم ۴ ساعت پایه منطقیه به نظرم 

کل دروس نهایی رو گفتم ۵ساعت عزیز😁

شما ۵ساعت رو اختصاص میدی به نهایی خوندن 

ریاضی فیزیک زیست شیمی رو چون شما تستی هم کار میکنی طبیعتا نهایی خوندنش خیلی راحت تره واست 

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

من گفتم شدنی نیست نمره کامل گرفتن؟ شما گفتی مگه پیشگوعه بنده هم جواب اون قسمت از حرفتون رو دادم عزی ...

و منم نگفتم غیر منطقیه 

عصبی چرا الان؟؟😂

حرفی از سخت تر شدن یا نشدنش نزدم منظور اینه سخت بشه یا نشه برا اونیکه خونده فرقی نداره حالا هی استادا چپ و راست بیان تز بدن

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

اسی ثبت نام هنوز شروع نشده شما برو مدرسه بزرگسالان شهرتون و کافی نت و از اونجا پرس و جو کن فعلا کس ...

من زنگ زدم اموزش و پرورش کل کشور گفتن احتمالا از دو یا سه هفته ی دیگه شروع میشه و میتونید اخبار درست و معتبر در مورد ترمیم معدل رو از سایت مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام اموزش و پرورش دریافت کنید 

راستش اگر داشته باشید خیلی راحت تره من با شماره پدرش که پارسال برای گرفتن کارنامه و سابقه تحصیلی این ...

یه سیمکارت دارم به اسم مامانمه از اون استفاده میکنم میتونم برم مالکیتشو تغییر بدم به اسم خودم بکنم اونجوری کارم راه میوفته؟

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
اسم مدرسه  ،منطقه و استان رو وارد کنید قسمت دانشگاه باید اسم مدرسه ی بزرگسال منطقه ای که هستید ...

ببخشید مدرسه بزرگسال چیه همون دبیرستانه؟

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
یه سیمکارت دارم به اسم مامانمه از اون استفاده میکنم میتونم برم مالکیتشو تغییر بدم به اسم خودم بکنم ا ...

بله میشه فقط باید مادرتون هم همراهتون‌باشه با کارت ملی خودتون و مادرتون یه مبلغ کمی هم میگیرن 

دقیقا پارسال میخواستم همین کار رو کنم فکر کنم هزینه ی تغییر مالکیت ۲۰ تومن بود خرید سیم کارت اعتباری ۳۰ تومن ( بازم میگم درست خاطرم نیست همچین حدودهایی بود ) منم گفتم گرفتن سیم کارت جدید راحت تره چون گفتن باید اونی که میخواد واگذار کنه هم باشه واون لحظه پدرش ازمون دور بود سیم کارت جدید گرفتم براش 

برا کسیکه رو درساش تسلط کافی رو داره این حرفا طبیعتا بی اهمیت میشه گوش دادن و تحلیل کردنشون فقط است ...

باشه خانمم 

فهمیدیم همه دروغ میگن و میخوان فضا متشنج کنن فقط شما درست میگید

ببخشید دیگ وقتی استاد و مشاور میاد میگه بچه ها امسال قراره سخت تر بشه جدی تر بخونید و راهنمایی میکنن ما نمیتونیم بگیم ساکت شین ذهن مارو درگیر نکنید

خودمون هم میدونیم اگه از الان درس بخونیم به مراتب کارمون راحت میشه ما کلی گفتیم که قراره امسال سخت تر بشه و اینم طبیعیه حالا ربطی به ۵ ساعت درس خوندن نداشت حرفمون

بله میشه فقط باید مادرتون هم همراهتون‌باشه با کارت ملی خودتون و مادرتون یه مبلغ کمی هم میگیرن  ...

مالکیت و عوض کنم مشخصات خودمو میاره؟یا باید دوباره تو سایت مای مدیو مشخصات وارد کنم؟

ببخشید مدرسه بزرگسال چیه همون دبیرستانه؟

بله همون دبیرستان 

هر منطقه یکی دوتا از دبیرستانهایی که از طرف اموزش و پرورش انتخاب میشه رو برای کارهایی دانش اموزانی که تجدید شدن و دیپلم ناقص دارن وترمیم معدل و  همچین مواردی در نظر میگیره برای گرفتن امتحانات و رفع و رجوع امور این دسته افراد که بهش مدرسه بزرگسال میگن 

مالکیت و عوض کنم مشخصات خودمو میاره؟یا باید دوباره تو سایت مای مدیو مشخصات وارد کنم؟

راستش دقیق نمیدونم چون پسر من از قبل خط داشت ولی وقتی سیم کارتی که به اسم خودش بود رو انداختم نخواستم مشخصات  جدیدی وارد کنم اسم تاریخ تولد اسم مدرسه معدل همه چی رو اورد و از قبل ثبت شده بود 

اگر هم مشخصات بخواد خیلی مراحل پیچیده ای نداره اسم و ادرس و کد پستی رو میخواد  نهایت ۵ دقیقه وقت بگیره 

باشه خانمم  فهمیدیم همه دروغ میگن و میخوان فضا متشنج کنن فقط شما درست میگید ببخشید دیگ وقتی ا ...

چ طرز حرف زدنه عزیزم اینهمه تندی برا چیه الان؟

تاپیک زدی برا راهنمایی گرفتن دیگه شما حتی اون پست من رو که گفتم با کد ملی و شناسنامه بی پاسخ گذاشتی 

فک کنم حداقل ده سالی از شما بزرگتر باشم با تجربه ی بیشتر این طرز برخورد اصلا درست نیست تاپیکی که زده میشه همه میان نظراتشون رو میگن و متاسفم که نظرمو تو یه تاپیک اشتباه به اشتراک گذاشتم.

چ طرز حرف زدنه عزیزم اینهمه تندی برا چیه الان؟ تاپیک زدی برا راهنمایی گرفتن دیگه شما حتی اون پست من ...

عزیز من شما خودت از اول داری تندی میکنی یه کاربر دیگ اومده میگه قراره امسالم سخت بدن سوال میپرسه منم نظرمو دادم حالا شما اومدی میگی استادت پیشگوعه و فلان و بحثو به جاهای دیگ میکشی 

همین دیگ معلومه محصل نیستین و دانش آموز نظام قدیم هستین چیزی نمیدونین و انقد راحت میتونین حرف بزنین و بگید این امتحانا چیزی نیس و استادا دروغ میگن