2777
2789
عنوان

آه خواهرم آخرش بابامو میگیره

432 بازدید | 15 پست

به زور به پسر عموم چند سال پیش شوهرش داد اصلا راضی نبود حتی میخواست خودشو بکشه چرا چون زیبا بود از همه دخترای فامیل و شکاک پدرم میخواست از شرش راحت بشه ولی پسر عموم معتاد از آب دروامد الان یه پسر 7 ساله داره میگه به خاطر اون تحملش میکنم ولی می‌دونم اگه باز برگرده بابام به خاطر داداش پولدار آشغالش نمیزاره طلاق بگیره خیلی دلم میسوزه براش 

این جور چیز ها خیلی بده . تو خانواده ما هم پیش اومد . چی شد و چی نشد پس از سی سال هنوز هم کل خانواده در برزخیم

من هستم   ؟!نه ولی  من بودم     دیگه نمیتونم باشم . وقتی رفتم ، فراموشم کنید .اسمم هم نیارید. خودم عکس هامو سوزوندم . خودمو قبلا نابود کردم که عذاب نکشم. فقط موقع دفنم سر و صدا نکنید . کسی رو خبر نکنید ؛ بزارید راحت بخوابم . در آرامش . خستم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هفت سال نگرفته 

ممبعدم‌نمیگیره 

بیخیال 

منم‌کتک‌خوردم  از بابام سر پسر دوست بابام و پسر عموم 

ولی زیر بار زور نرفتم و باهاشون ازدواج نکردم 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

به زور با کتک و اینا بردش بابام به شدت دیکتاتور و مرد سالارع

مامانت چیکار میکرد؟

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

[QUOTE=328717800]دقیقا ما هم هنوز بعد از ده سال توی برزخیم[/QUOTE منظورم خودم هست ها . عقل ندارم . زندگی خودمو با اشتباهاتم خراب کردم . میندازم گردن تقدیر و شانس و خدا .

من هستم   ؟!نه ولی  من بودم     دیگه نمیتونم باشم . وقتی رفتم ، فراموشم کنید .اسمم هم نیارید. خودم عکس هامو سوزوندم . خودمو قبلا نابود کردم که عذاب نکشم. فقط موقع دفنم سر و صدا نکنید . کسی رو خبر نکنید ؛ بزارید راحت بخوابم . در آرامش . خستم.
شما قوی بودید 

نه اتفاقا نوجوان بودم ضعیف بودم ولی کله خرابتر از بابام بودم

به زور با کتک و اینا بردش بابام به شدت دیکتاتور و مرد سالارع

درست میگی سخته اما دیگه اگر واقعا همه از پدرتون ناراضی بودید با کتکم نباید رضایت میدادید اصلا ازش شکایت میکردید گاهی ادم با ضعف خودش زندگیشو تباه میکنه