2777
2789
عنوان

ای یو ای

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حتی نمیخوام مادر وخواهرم هم بدونن که ای یو ای شدم 

خب نمیشه به دکتر هم نگی چون سزارین بارداری طبیعی و ای یو ای یکیه

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
خداروشکر چجوریه ای یو ای  منم پسز میخوام رژیم گرفتی

نه رژیم نگرعتم دارو برای تحریک تخمک گداری استفاده کردم تحت نظر پزشک و امپول ازادسازی تخمک زدم و بعدهم از شوهرم نمونه گرفتن تزریق کردن بهم

متوجه نشدم منطورتو

گفتم حتما باید به دکتر بگی ای یو ای کردی ؟

نمیشه بگی طبیعی بود

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
نه رژیم نگرعتم دارو برای تحریک تخمک گداری استفاده کردم تحت نظر پزشک و امپول ازادسازی تخمک زدم و بعده ...

از نمونه گرفتن تا تزریق چقد طول کشید ‌؟

تومطب ؟

نمونه رو چجوری میگیرن مثل آزمایش اسپرم یا با آمپولی چیزی؟

چقد هزینه شد

تعیین جنسیت

عزیزم کلآ بچه رو هرجا ببرن فک کنم می پرسن البته من خواهرم ای وی اف بود و میپرسیدن فک کنم بپرسن 

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

مثل ازمایش اسپرم ...یک ساعت طول کشید تا تزریق کنن.تو جهاد ناباروری 

روز چندم سیکلت رفتی ؟

حتما باید روز تخمک گذاری باشی

چقد هزینه شد

چرا میپرسن به چه دردشون هست اخه ....الان من خیلی تو استرسم

خب خواهرت باهات بیاد خواهر بفهمه بهتر از اینه که خواهرشوهر بفهمه 

مادرم فک نکنم بفهمه