سوگند۰۰۰۰ مدیر عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 695 عنوان ای یو ای | مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 39 پست سلام من ای یو ای شدم واللن موقع زایمانم هست سزارین میشم همراه خواهرشوهرم میخواد بیاد پیشم بمونه .نمیخوام بدونه که ای یو ای شدم ولی تو پروندم هست بنظرتون تو کارت بچه و موقع مرخصی هم اسمی از ای یو ای برده میشه؟چکارکنم نفهمه؟استرس دارم خیلی 1402/11/28 | 09:35 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوا عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 18169 تعیین جنسیت پسر میخواستی ؟شد؟ بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشممیخورن
سوگند۰۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 695 نمیدونم شاید بفهمه من سرکلاژ کردم خواهرشوهر بردم نفهمید گفتم لکه بینی داشتم خووهرشوهرمن تو تزریقات بیمارستان کار میکنه فک کنم سردربیاره
خوا عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 18169 من حتی نمیخوام مادر وخواهرم هم بدونن که ای یو ای شدم خب نمیشه به دکتر هم نگی چون سزارین بارداری طبیعی و ای یو ای یکیه بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشممیخورن
خوا عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 18169 اره خداروشکر شد خداروشکر چجوریه ای یو ای منم پسز میخوام رژیم گرفتی بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشممیخورن
سوگند۰۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 695 خب نمیشه به دکتر هم نگی چون سزارین بارداری طبیعی و ای یو ای یکیه متوجه نشدم منطورتو
سوگند۰۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 695 خداروشکر چجوریه ای یو ای منم پسز میخوام رژیم گرفتی نه رژیم نگرعتم دارو برای تحریک تخمک گداری استفاده کردم تحت نظر پزشک و امپول ازادسازی تخمک زدم و بعدهم از شوهرم نمونه گرفتن تزریق کردن بهم
خوا عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 18169 متوجه نشدم منطورتو گفتم حتما باید به دکتر بگی ای یو ای کردی ؟نمیشه بگی طبیعی بود بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشممیخورن
سوگند۰۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 695 گفتم حتما باید به دکتر بگی ای یو ای کردی ؟ نمیشه بگی طبیعی بود خودشون فهمیدن از روی ازمایشایی. که داده بودم
خوا عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 18169 نه رژیم نگرعتم دارو برای تحریک تخمک گداری استفاده کردم تحت نظر پزشک و امپول ازادسازی تخمک زدم و بعده ... از نمونه گرفتن تا تزریق چقد طول کشید ؟تومطب ؟نمونه رو چجوری میگیرن مثل آزمایش اسپرم یا با آمپولی چیزی؟چقد هزینه شد بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشممیخورن
سوگند۰۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 695 از نمونه گرفتن تا تزریق چقد طول کشید ؟ تومطب ؟ نمونه رو چجوری میگیرن مثل آزمایش اسپرم یا با ... مثل ازمایش اسپرم ...یک ساعت طول کشید تا تزریق کنن.تو جهاد ناباروری
77sare عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 3245 تعیین جنسیت عزیزم کلآ بچه رو هرجا ببرن فک کنم می پرسن البته من خواهرم ای وی اف بود و میپرسیدن فک کنم بپرسن خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭
خوا عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 18169 مثل ازمایش اسپرم ...یک ساعت طول کشید تا تزریق کنن.تو جهاد ناباروری روز چندم سیکلت رفتی ؟حتما باید روز تخمک گذاری باشیچقد هزینه شد بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشممیخورن
سوگند۰۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 695 عزیزم کلآ بچه رو هرجا ببرن فک کنم می پرسن البته من خواهرم ای وی اف بود و میپرسیدن فک کنم بپرسن چرا میپرسن به چه دردشون هست اخه ....الان من خیلی تو استرسم
خوا عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 18169 چرا میپرسن به چه دردشون هست اخه ....الان من خیلی تو استرسم خب خواهرت باهات بیاد خواهر بفهمه بهتر از اینه که خواهرشوهر بفهمه مادرم فک نکنم بفهمه بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشممیخورن