در مورد NPC میدونید؟ همون کاراکترهایی فرعی بازی که حالا دشمن حساب میشن و باید توی بازی باهاشون ، مبارزه کرد. حالا نمیدونم میدونید یا نه ولی قبل از اون؛ من باید اینو بگم که قبلا چندین بار درباره ماتریکس و اینا تاپیک زدم ، بعد به فیلم هایی مثل 1899 ( و نه خود فیلم ماتریکس ) اشاره کردم ، بعدا ترش تاپیک زدم که هوش مصنوعی اومده و اینا ، گذشت و گذشت
تا اینکه همین الان ، یه بازی انلاین هست که شما بعنوان یه کاراکتر وارد اون بازی میشین ، npc های اون بازی ، پشتشون هوش مصنوعی هست ، بعد باهاشون صحبت میکنی و میگی ببین تو واقعی نیستی . جواب چی بدن خوبه؟
الان یکی به شما توی سایت بگه که شماها فیک هستین چی بهش میگین؟ اصلا خودم؟ چی بهم گفته باشن خوبه؟ حالا این صحبت برای همین 6 ماه و یکسال اخیره ولی من حرفم چیز دیگست ، خوش به حال اونایی که واقعی هستن. توضیحش سخته .شاید باید توی یه تاپیک دیگه درباره اش بنویسم و شاایدم بگین این بابا خودش نمیدونه چی میگه. خیلی توضیح داره . ولی امیدوارم NPC خوبی توی این دنیا باشم.
++راستی اگه دوست داشتین یه سر به اون بازیه بزنید و با بقیه npc ها درباره دنیا و جهان صحبت کنید. مختون ممکنه دود ازش بلند شد. توی نت درباره اش سرچ کنید. نینی یار شب منو بخاطر اینکه شات بازی رو گذاشته بودم تعلیقم کرده بود و دیگه وارد جزئیاتش نمیشم. خودتون درباره اش سرچ کنید ، حتما میبنیدش.
خلاصه اینکه اگه فلسفی بهش نگاه کنیم ، بهتره سرمون تو کار خودمون باشه و به ابعاد دیگه خیلی توجه نکنیم ، تو ماتریکس باشیم ، چه اشکال داره؟ بی خیال.