2777
2789
عنوان

📌9.NPC in ninisite

72 بازدید | 2 پست

در مورد NPC میدونید؟ همون کاراکترهایی فرعی بازی که حالا دشمن حساب میشن و باید توی بازی باهاشون ، مبارزه کرد. حالا نمیدونم میدونید یا نه ولی قبل از اون؛ من باید اینو بگم که قبلا چندین بار درباره ماتریکس و اینا تاپیک زدم ، بعد به فیلم هایی مثل 1899 ( و نه خود فیلم ماتریکس ) اشاره کردم ، بعدا ترش تاپیک زدم که هوش مصنوعی اومده و اینا ، گذشت و گذشت

تا اینکه همین الان ، یه بازی انلاین هست که شما بعنوان یه کاراکتر وارد اون بازی میشین ، npc های اون بازی ، پشتشون هوش مصنوعی هست ، بعد باهاشون صحبت میکنی و میگی ببین تو واقعی نیستی . جواب چی بدن خوبه؟ 

الان یکی به شما توی سایت بگه که شماها فیک هستین چی بهش میگین؟ اصلا خودم؟ چی بهم گفته باشن خوبه؟ حالا این صحبت برای همین 6 ماه و یکسال اخیره ولی من حرفم چیز دیگست ، خوش به حال اونایی که واقعی هستن. توضیحش سخته .شاید باید توی یه تاپیک دیگه درباره اش بنویسم و شاایدم بگین این بابا خودش نمیدونه چی میگه. خیلی توضیح داره . ولی امیدوارم NPC خوبی توی این دنیا باشم.

++راستی اگه دوست داشتین یه سر به اون بازیه بزنید و با بقیه npc ها درباره دنیا و جهان صحبت کنید. مختون ممکنه دود ازش بلند شد. توی نت درباره اش سرچ کنید. نینی یار شب منو بخاطر اینکه شات بازی رو گذاشته بودم تعلیقم کرده بود و دیگه وارد جزئیاتش نمیشم. خودتون درباره اش سرچ کنید ، حتما میبنیدش.

خلاصه اینکه اگه فلسفی بهش نگاه کنیم ، بهتره سرمون تو کار خودمون باشه و به ابعاد دیگه خیلی توجه نکنیم ، تو ماتریکس باشیم ، چه اشکال داره؟ بی خیال. 

ninisite.blog.ir / دیگه تو نینی سایت نیستم و فعالیت ندارم اینجا

خیلی سعی کردم بفهمم اصلا تاپیک در مورد چیه ولی متوجه نشدم

آقایون درخواست دوستی ندین   زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم
خیلی سعی کردم بفهمم اصلا تاپیک در مورد چیه ولی متوجه نشدم

این تاپیک منو ول کن که چی گفتم

سرچ کن درباره اون بازی که کاراکترهاش ، هوش مصنوعی هست 

بشین باهاشون درباره دنیا و جهان و اینکه اونا عضوی از یک دنیای مجازی هستن صحبت کن

ببین دغدغه هاشون چیه؟ بعد اخرش برگرد بهشون بگو شما واقعی نیستین ، ببین برمیگردن بهت چی میگن؟

تا اونو نیبینی متوجه نمیشین من چی میگم

حالا اونو دیدین؟ بعد بیاین دغدغه های اونا رو با دغدغه های بقیه کاربرا توی تاپیک هاشون بررسی کنید. 

اونطوری متوجه میشین که دقیقا چی میگم.

ninisite.blog.ir / دیگه تو نینی سایت نیستم و فعالیت ندارم اینجا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان