2777
2789
عنوان

تازه این موضوع رو درک کردم

114 بازدید | 13 پست

یه خانومی تو همین سایت یه تایپک زده بود چند سال پیش شما سمت آدما نرید بزارید آدما بیان سمتتون بزارید اونا پیش قدم بشن با آدما صمیمی نشید خودتون رو دست بالا بگیرید ولی مهربون رفتار کنید و اون زمان درک نمی‌کردم میگفتم اینجوری آدم تنها میمونه الان دارم میبینم به هزار و یک دلیل درست می‌گفت و دارم به سمت تنهایی گرایش پیدا میکنم شما هم با من عقیده هستید ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله همینطوره من هرچی خاستم برم سمت کسی فکر کردن از تنهایی دورتر شدن ازم الان دارم تمرین میکنم خودم برای خودم ارزش قائل بشم

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

متاسفانه من به یقین رسیدم تو این موضوع 

به کسی که دوسش داشتم توجه کردم گذاشت رفت 

برگشت و با بی توجهی هر روز بیشتر بهم نزدیک میشه 

راست می‌گفته این آدما عاشق بی توجهین 

خودتون رو دسته بالا بگیرید

آقایون درخواست دوستی ندین   زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم

صد در صد

تو زندگیم آدمایی بهم ضربه زدن که حتی فکرشم نمیکردم

اخلاق آدما تا آخر عمر عوض نمیشه فقط رفته رفته آدما خود واقعیشونو بهت نشون میدن پس بهتره از همین الان به تنهایی عادت کنی

درد و دلاتو برو جلو آینه بگو با آینه حرف بزن سبک بشی

خواهرم یه جاری داشت رفیق جون جونی بودن چند سال بعد که خواهرم یکم برخلاف میلش رفتار کرد جاریش صدای خواهرمو که ضبط کرده بود رو برد گذاشت جلو خانواده شوهرش

خواهرمم ازش شکایت کرد و الان قطع رابطه هستن چندین ساله

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
بله همینطوره من هرچی خاستم برم سمت کسی فکر کردن از تنهایی دورتر شدن ازم الان دارم تمرین میکنم خودم ب ...

چون در ظاهر آدم مغروری به نظر میام در حالت عادی خود ادما سمتم نمیان به همین دلیل خودم میرم اما پشیمونم 

صد در صد تو زندگیم آدمایی بهم ضربه زدن که حتی فکرشم نمیکردم اخلاق آدما تا آخر عمر عوض نمیشه فقط رف ...

چقدر غم انگیز هست زندگی خیلی کوتاه هست چرا باید همو اذیت کنیم دو روز دنیا هوای همو داشته باشیم خب 

چه قدر آدم اذیت میشه که دور خودش یه دیوار میکشه

متاسفانه من به یقین رسیدم تو این موضوع  به کسی که دوسش داشتم توجه کردم گذاشت رفت  برگشت ...

احمقانس خب ! 

اما اون خانوم درست گفته بود تو اون تایپک ای کاش حرفاشو جدی می‌گرفتم 

خودت رو ناراحت نکن عزیزم دیگه باید بپذیریم واقعیت همینه

احمقانس خب !  اما اون خانوم درست گفته بود تو اون تایپک ای کاش حرفاشو جدی می‌گرفتم  خودت ...

من پذیرفتم و خودمو عوض کردم 

هیچ وقت پیگیر کسی نیستم سعی میکنم ارزش خودمو بدونم و اونا پیگیر من باشن 

خوب شد که بهم تجربه شد چون اینجوری هم قدرم بیشتر دونسته میشه هم دورم پر آدمه 

آقایون درخواست دوستی ندین   زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم
چه عجیب یعنی اونا اومدن سمتت وقتی پیگیر نبودی  آدما عجیبن

دقیقا 

هر چی پیگیر آدما بشی ازت فراری میشن 

باید فرصت بدی اونا بیان سمتت و پیگیر بشن و دلشون برات تنگ بشه 

ارزش خودتو بدونی و خودت عاشق خودت بشی و اعتماد به نفس داشته باشی 

بقیه هم بهت ارزش قائل میشن 

زیاد پیگیر آدما نباش اونقد برا خودت برنامه بچین و وقتتو پر کن که نه اومدنشون برات مهم باشه نه رفتنشون