2777
2789
عنوان

خدایا شکرت

90 بازدید | 14 پست

خدایا بابت همه نعمتات شکر 🙏☺️ خیلی وقت بود تا این ساعت بیدار نبودم 🤍🍀 ایشالا همتون شاد و سلامت باشین ...

حس کردم این چند وقت خیلی غر الکی زدم ،ایشالا خدا ببخشه 

الهی مرا آن ده که آن به ... 

من امشب خیلی خسته شدم بزور سر پا بودم....خواستم نق بزنم که اه بسه جقدر کار و فلان...

یهو چشمم به شوهرم افتاد یهو خونه نظرمو جذب کرد....

گفتم خدایا شکرت ک خسته شدم....یه خونه زندگی و همسر دارم که براشون خسته شدم.شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا ؟ اگر دوس داری بگو اگرم نه که دعا میکنم خدا بهت آرامش بده

تولد دخترمه جمعه دیگه خیلی هزینه کردم امروز لباسش اومد اصلا حس کردم بهش نمیاد همش میگم چرا انقدر هزینه کردم و تولد گرفتم ک انقدر استرس بکشم

عالی
تولد دخترمه جمعه دیگه خیلی هزینه کردم امروز لباسش اومد اصلا حس کردم بهش نمیاد همش میگم چرا انقدر هزی ...

الهی ،گاهی پیش میاد غصه نخور ،همش میشه تجربه ،من اینقدر از این خرجا کردم که‌نگو ،مانتویی دارم که یه تومن خریدم یبارم نپوشیدم ( دوسال پیش خریدم) تجربه شد که قبل خرید تحقیق کنم

دخترم سبزه هست بالاتنش‌خیلی بازه و خیلی بد شده لباسه کاش ی چیز دیگه براش گرفته بودم😞

عکسشو داری ببینم ،نمیشه بدی خیاط درستش کنه؟

نه ندارم خودش اینو دوس داشت کاش ب حرفش گوش نکرده بودم نمیدونی چ‌حالیم😞

بذار چیزی که دوست داره رو‌بپوشه حتی اگر شما دوس نداری ...وگرنه بعدا که بزرگ بشه میگه اونیکه میخواستمو مادرم نگرفت و چشمم دنبالشه