2777
2789

من همیشهه تو زندگیم حسرت دوستایی که دخترعموم داشت رو میخوردم ..

امروز خونش بودم یکی ایفونو زد دیدیم دوستشه بعد دخترعموم رفت دم در احوال پرسی کرد و دوستش بهش کیک داد و رفت 

دوستش براش کیک درست کرده بود اورده دم خونش از اون کیک تولدا

دایره دوستاش خیلی زیادن و همهههه ی دوستاش بدرد بخورن اونوقت من تا الان هرکی تو زندگیم بوده بدرد نخور و لاشخور بوده و از پشت بهم خنجر میزده درحالی که من تو رفاقت نمیگم عالیم ولی هوای دوستامو همیشه داشتم  ولی اونا ...

هعیی

من خیلی خوشحالم که دخترعموم کلی ادم خوب دور و ورش هست ولی کاش منم حداقل ۲ تا دوست واقعی داشتم

من نمیدونم چی خوبه چی بد همینجوری شانسی دارم زندگیمو ادامه میدم :/

دوست چیه اخه خدایی🥺منم ی زمانی مثل شما بودم وقتی ۱۴/۱۵ سالم بود الان اصلا عصابم نمیکشه ۲ تا دوست دارم ک اصلا ماهی یبارم حرف نمیزنیم

#متعهدم‌به‌دوست‌داشتنت‌تا‌ابد❤️ اگر نظرم ت تاپیکی با شما مخالف بود ریپلای نکنین نمیخوام درگیر بشیم🫂

دخترعموت ادم شناس خوبیه

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست چیه اخه خدایی🥺منم ی زمانی مثل شما بودم وقتی ۱۴/۱۵ سالم بود الان اصلا عصابم نمیکشه ۲ تا دوست دا ...

منم همه همیشه ازم شاکی ان واقعا حوصله ندارم😐

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

دوست چیه اخه خدایی🥺منم ی زمانی مثل شما بودم وقتی ۱۴/۱۵ سالم بود الان اصلا عصابم نمیکشه ۲ تا دوست دا ...

خب منم دلم میخواد چار تا دوست داشته باشم باهم بریم بیرون ، کافه و مهم تر از اون همدلم باشه

منم همه همیشه ازم شاکی ان واقعا حوصله ندارم😐

ی دوستی داشتم پیام داد سین نکردم واقعا جوابی نداشتم بعد اون فقط یبار ولنتاین و تبریک گف هر روز باهم حرف میزدیما ولی خب دیگه با اون کارم پیام نمیده🥲

#متعهدم‌به‌دوست‌داشتنت‌تا‌ابد❤️ اگر نظرم ت تاپیکی با شما مخالف بود ریپلای نکنین نمیخوام درگیر بشیم🫂
تو هم با دختر عموت صمیمی تر شو به اصطلاح دوست شو و از طریق دخترعموتم با دوستاش اشنا شو و رفاقت کن. ک ...

نمیشه . دوستای اون مختص اونن ☹

خب منم دلم میخواد چار تا دوست داشته باشم باهم بریم بیرون ، کافه و مهم تر از اون همدلم باشه

چون علاقه ای ندارم به این چیزا درکت نمیکنم🤦🏻‍♀️