2777
2789

من همیشهه تو زندگیم حسرت دوستایی که دخترعموم داشت رو میخوردم ..

امروز خونش بودم یکی ایفونو زد دیدیم دوستشه بعد دخترعموم رفت دم در احوال پرسی کرد و دوستش بهش کیک داد و رفت 

دوستش براش کیک درست کرده بود اورده دم خونش از اون کیک تولدا

دایره دوستاش خیلی زیادن و همهههه ی دوستاش بدرد بخورن اونوقت من تا الان هرکی تو زندگیم بوده بدرد نخور و لاشخور بوده و از پشت بهم خنجر میزده درحالی که من تو رفاقت نمیگم عالیم ولی هوای دوستامو همیشه داشتم  ولی اونا ...

هعیی

من خیلی خوشحالم که دخترعموم کلی ادم خوب دور و ورش هست ولی کاش منم حداقل ۲ تا دوست واقعی داشتم

من نمیدونم چی خوبه چی بد همینجوری شانسی دارم زندگیمو ادامه میدم :/

دوست چیه اخه خدایی🥺منم ی زمانی مثل شما بودم وقتی ۱۴/۱۵ سالم بود الان اصلا عصابم نمیکشه ۲ تا دوست دارم ک اصلا ماهی یبارم حرف نمیزنیم

#متعهدم‌به‌دوست‌داشتنت‌تا‌ابد❤️ اگر نظرم ت تاپیکی با شما مخالف بود ریپلای نکنین نمیخوام درگیر بشیم🫂

دخترعموت ادم شناس خوبیه

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست چیه اخه خدایی🥺منم ی زمانی مثل شما بودم وقتی ۱۴/۱۵ سالم بود الان اصلا عصابم نمیکشه ۲ تا دوست دا ...

منم همه همیشه ازم شاکی ان واقعا حوصله ندارم😐

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

دوست چیه اخه خدایی🥺منم ی زمانی مثل شما بودم وقتی ۱۴/۱۵ سالم بود الان اصلا عصابم نمیکشه ۲ تا دوست دا ...

خب منم دلم میخواد چار تا دوست داشته باشم باهم بریم بیرون ، کافه و مهم تر از اون همدلم باشه

منم همه همیشه ازم شاکی ان واقعا حوصله ندارم😐

ی دوستی داشتم پیام داد سین نکردم واقعا جوابی نداشتم بعد اون فقط یبار ولنتاین و تبریک گف هر روز باهم حرف میزدیما ولی خب دیگه با اون کارم پیام نمیده🥲

#متعهدم‌به‌دوست‌داشتنت‌تا‌ابد❤️ اگر نظرم ت تاپیکی با شما مخالف بود ریپلای نکنین نمیخوام درگیر بشیم🫂
تو هم با دختر عموت صمیمی تر شو به اصطلاح دوست شو و از طریق دخترعموتم با دوستاش اشنا شو و رفاقت کن. ک ...

نمیشه . دوستای اون مختص اونن ☹

خب منم دلم میخواد چار تا دوست داشته باشم باهم بریم بیرون ، کافه و مهم تر از اون همدلم باشه

چون علاقه ای ندارم به این چیزا درکت نمیکنم🤦🏻‍♀️