ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
شبیه مه شده بودی!نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تو را دید! تنها میشد در تو گم شد که شدم…بشنیده ام که عزم سفر میکنی مکن.مهر حریف و یار دگر میکنی مکن"تو در جهان غریبی غربت چه میکنی قصد کدام خسته جگر میکنی مکن
شبیه مه شده بودی!نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تو را دید! تنها میشد در تو گم شد که شدم…بشنیده ام که عزم سفر میکنی مکن.مهر حریف و یار دگر میکنی مکن"تو در جهان غریبی غربت چه میکنی قصد کدام خسته جگر میکنی مکن
اگر از این دستبندهایی که فرستادم خوشت نیومد، میتونی مثلا واسش ست چرم بگیری که داخلش کیف پول و کمربند و دسته کلید هست
دیگه بستگی به بودجت داره. خیلی خودتو اذیت نکن. پسرا معمولا وسایلایی که بتونن ازش استفاده کنن رو بیشتر دوست دارن. خیلی مثل دخترا دنبال وسایل یادگاری و دکوری و اینا نیستن بنطرم
نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
اکسسوری مینداره زیاد نه درحد دستبندو ساعت و یه زنجیر ورزشم میکنه ک من ولن لباس ورزشی دادم تا ...
ادکلن استفاده نمیکنه؟
یا ایرپاد