سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
شبیه مه شده بودی،نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تورا دید،تنها میشد در تو گم شد که شدم...لطیف و دور گریزی ،مگر خیال منی مربای توتفرنگی من؛ شیرینترین اشتباه زندگیم بودی.مربای توتفرنگی من؛ کاش هیچوقت تموم نمیشدی...همه گفتند ك نگاهت تاوان داردمن دیوانه چرا نگاهت کردم:)
شبیه مه شده بودی،نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تورا دید،تنها میشد در تو گم شد که شدم...لطیف و دور گریزی ،مگر خیال منی مربای توتفرنگی من؛ شیرینترین اشتباه زندگیم بودی.مربای توتفرنگی من؛ کاش هیچوقت تموم نمیشدی...همه گفتند ك نگاهت تاوان داردمن دیوانه چرا نگاهت کردم:)
اگر از این دستبندهایی که فرستادم خوشت نیومد، میتونی مثلا واسش ست چرم بگیری که داخلش کیف پول و کمربند و دسته کلید هست
دیگه بستگی به بودجت داره. خیلی خودتو اذیت نکن. پسرا معمولا وسایلایی که بتونن ازش استفاده کنن رو بیشتر دوست دارن. خیلی مثل دخترا دنبال وسایل یادگاری و دکوری و اینا نیستن بنطرم
نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
اکسسوری مینداره زیاد نه درحد دستبندو ساعت و یه زنجیر ورزشم میکنه ک من ولن لباس ورزشی دادم تا ...
ادکلن استفاده نمیکنه؟
یا ایرپاد